Frassns

2009-10-30
19:33:40

Return of the Frass!!
Har varit sjuk sen i söndags, riktigt sjuk faktiskt. På Tisdagen uppmättes en feber AF 41 grader och ett besök på sjukhuset var nödvändigt. Jag fick ligga på en säng å vänta typ en halv timme innan nån läkare kom, nästan så man hann friskna till lite. Efter mycket om och men konstaterade läkaren att jag led nog av körtelfeber men jag skulle testas på onsdag med ett blodprov. På onsdagen fick jag sedan på att jag inte led av körtelfeber men jag fick inte heller reda på vad jag led av, säkert något allvarligt eftersom läkarna inte ville säga det...

Nåväl

när jag vaknade i morse(Fredag) märte jag att jag varken hade feber eller sjuk hals, resultat : jag flög upp ur sängen drog en snabb bugg runt köket, drog ett varv runt far som läste tidningen och slutade med ett glädjeskutt till fars fråga om jag mådde bättre idag. Sedan stannade jag vid spegeln och upptäckte att neandertalaren Fransén var på plats; Långt skägg, rufsigt hår och en blek man som inte sett solens ljus på länge. Detta fick dock inte förstöra min dag!

Fast lite sur är jag över att jag lämnade gitarren i vasa nu när jag haft all tid i världen att öva, och dessutom missade jag vasaloppet i tisdags som jag gärna deltagit i.

Nu har jag lagt en keno rad och väntar på resultatet, fast före skall jag trycka in en välkommen-tillbaka-daadi-super-mega-stor smörgås.

Hajo me  ti va sjuk!

2009-10-24
22:52:06

A whiter shade of pale
Fullt drag idag, Vakna klockan 12 och insåg att min dygnsrytm e helt knepi. Drog till gymme halv 1 å pusta å stånka till ca kl 3, hem och äta i 15 min för att sedan dra på "ein skitoan arbeitshalar" å fara i skogen å dra nå stockar å va allmänt MacGyver!!!!. Sedan hem kl halv 5, snabbt i duschen å släng in 2 kvargburkar å hopi hopp i kostym och försöka få till en representabel version av en Fransénar, sedan drog jag och oscar till Svenska Gården för att sälja biljetter till en sorts teater/musikal.
Oscar påpekade att man börja säga exakt samma sak till varje kund, vilket jag började störa mig otroligt mycket på när man började tänka på det.  Och vad felas dagens penisionärer, nästan alla avstod från kaffe och sa att de inte dricker kaffe, de hör till att äldre människor dricker kaffe! GÖR RÄTT GÖR OM!. och alla sa typ samma sak till oscar och mig " ja de e ju int så myki folk här ännu, tror in att de kommer några?" och så på en gång: 100 människor som ville betala.
Folk säger att vi unga inte kan köa men tro mig idag har jag sett att ni äldre kan också, någon form av kö existerade inte, alla runt bordet som samtidigt tryckte fram pengar och sa vilket namn de var bokade på och alla ville vara först. En kille blev irriterad efter att han måste säga sitt efternamn 3 gånger, men det är inte lätt när man från vänster hör " LISA SIGBRITT HADE BOKAT 4 PLATSER PÅ RAD 14, samtidigt som det hörs från höger, 2 PLATSER PÅ BIRGER WALDEMAR LASSE KOTIPIZZA BJÖRKLUND, och framifrån " JA SKU VILA BETAL FÖR DEHÄR BILJETTERNA, och från hörnet " JA HAR FASTNA I ELEMENTE Å BRÖT LÅRE KAN NÅN HJÄLP MIG? och en tant som står å drar i kinden och säger " JA NO ER NI GRANN UNG KARA SOM ER SÅ STILI I KOSTYM, JA HAR EN 40 ÅRIG DOTTER SOM E SINGEL Å E PÅ ROPARNÄS I VASA Å HON SÖKER EN UNGKARL ATT ÄKTA!".

att arbeta i skogen var lättare, träden tävla int om vem som sku falla på mig först.

2009-10-22
21:21:20

Don´t kill rock
Jag måste ha otroligt dålig humor, för varje gång jag går förbi min granne och ser hans namnskylt (Frusti) så kan jag inte annat än småle för mig själv.
Vidare skrattar jag varje gång det kommer reklamen om överskottsbolaget på tv.


Idag bar det hem till Jeppis för att arbeta i skogen, "Kara-arbejti" som vi sku säg. Och resan hem känndes som en evighet nu när det är vinterhastighet.
Å imorgon kommer en vän hem från åbo så de blir kaffe me dopp och en del struntprat med andra ord och ett gympass.
Igår kom jag fram till att senap e gott!

2009-10-20
17:49:54

fet frass
nu e frassn satt på diet, måst tydligen börja tidigt i år.

2009-10-19
11:10:42

Johnny the rocker
Måndag...jag känner mig lika grå som vädret utanför just nu. Den första jag tänkte när jag vaknade var " Jag bryr mig inte"". Just nu känns det som om jag varken har ork eller lust med någonting. Skolan,fester,vänner mm.
Det enda som känns viktigt för mig just nu är träningen, att få lägga allt åt sidan och koncentrera sig på något helt annat.

Jag har en tent imorgon men det känns som om jag inte har så stor skillnad om den går bra eller dåligt.

2009-10-12
22:39:48

20 år
3 sömnlösa nätter, jag har grubblat och grubblat och funderat och funderat, men till vilken nytta? I 20 år har jag aldrig haft problem att sova på natten och lägga allt åt sidan men nu går det inte ? håller jag på att bli gammal eller?

har diskhon full av disk.....usch, samtidigt kan jag konstatera att jag har ganska råddigt i frasslyan. Räcker studiestödet till att anlita en piga månne?
Idag har jag haft 3 baguetter med örtsmör i ugnen och syndat, ty alla baguetter äro uppätna.


imorgon bär det av till jeppis för att äntligen få skriva ordningsvaktsprovet, och samtidigt byta till vinterringar,


skall jag, eller skall jag inte ?

2009-10-07
20:57:59

Daniel tycker att.....
Daniel tycker att.....
- Han har blivit tjock (bör åtgärdas)
- Stekta ägg me mycket salt e gott
- Festa är roligt, men dyrt...
- Brändö verkar avlägset

- Parkeringsvakterna ska int vara här vi brändö  (efter x antal böteslappar)
- man borde flytta sandvikens motionshus till brändö
- sovmorgon borde bli obligatoriskt vid peffan
- Platon borde hitta en ny vän, han och jag var som dag och natt

- jag skall klara ordningsvaktsprovet imorgon
- min WW Golf borde vara en Dodge Charger från 1969
- vi studerande borde få Vasabladet gratis
- jag borde ha vettigare saker för mig än att skriva "onödigt krafs".

- Ett besök till åbo skulle sitta fint
- Dagens musik är ingenting jämfört med äldre musik
- jag skall steka mera ägg ännu ikväll

Mera ägg åt folket!

2009-10-01
21:58:41

Nya vindar
Hemma i Jeppis ännu en helg för att avsluta ordningsvaktskursen och med lite tur klara provet. Gårdagens sportsitz, blev väl 1 eller 54321 för många snapsar och resultatet var inget vidare. Fast tack vare gårdagen har jag kommit till insikt om några saker

1) CCR  (Creedence clearwater revival) är ett grymt bra bänd, har lyssnat hela dagen.

2) slut på rå-festandet, dags att satsa på  träningen istället, det är dyrt och träningen blir lidande, nån gång är det väl okej.

3) Platon och jag förstår varandra till sist, flumma med krapula rekomenderas, blir kanske en uppsats ändå

4) Skall inte börja med aerobic, prövade på det igår men ingen höjdare..........


Summa sumarum : ingen ollis tisdag!