Frassns

2010-12-13
23:06:52

2x2
jadu bloggstund, meningen är väl att man skall klotta ihop något pedagogiskt sladder som låter bra men innehållet är ganska tunt, men vad skall vi blogga om idag, jag borde fråga råd av den aktive bloggaren Erik Riska.

Denna dag har jag, ungkarlen städat lägenheten och röjt upp i mitt näste för tom med jag ansåg att det började se ut som om nån flytt efter ett bombnedslag. Tänk er denna effektiva man som städat hela lägenheten, som visserligen inte är enorm men ändå, hursomhaver så belönades denna kar med att fara å träna när han städat färdigt och när jag kom hem så lukta de så gott i min lägenhet av kemikalier, renhet och död. detta belönades i sin tur med 1 kg kycklinglår som resulterade i en paltkoma, ett tillstånd av dåsighet som uppnås vid överätning.


Lucia, får mig att tänka på när man var ung och grön i gymnasiet och läraren var klippskare än vad man själv var eftersom man ombads att komma och bära stolar till gymnastiksalen för en föreläsning vilket låter sunt. Men se när man kommer in i salen låses dörren och man får reda på att man skall vara strutgosse och sjunga julvisor på lucia.
De listade valen var få eftesom dörren var låst men ett alternativ var att göra så att divierse folk som fanns i salen skulle försvinna under mystiska omständigheter eller så accepterade man ödet och svalde sin stolthet.

De hade iallafall kul åt oss på penisionärshemmet


Kommentarer:
#1: Djup pedagogisk versmåttare samt privat diktare

Var är inlägget med igelkottsallegorien, pinnen och rabarberbladet?? :( hmpf

2010-12-14 @ 00:49:21
#2: Daadi

He kommer nog hav förtröstan :)

2010-12-14 @ 00:54:29
#3: Miimi

Haha, ja de va så de gick till när di vald stjärngossar. Fundera allti var di hadd hitta sådär många frivilliga :D nästan så man saknar gymnasie lite där, har ju int sett en enda lucia ännu i år :(

2010-12-19 @ 19:51:49
#4: Daadi

haha vi bler ju no grundlura, nå di fick ju bästa stjärngossarna ever :D

2010-12-23 @ 17:38:28
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: