Frassns

2010-06-29
02:10:35

I close my eyes
Ja vad skall jag säga, helt otroligt. Jag har lyckats ännu än gång, eller jag har egentligen inte gjort någonting det bara blev såhär. Aldrig igen tänkte jag i vintras, det var ett hårt slag som satt i länge. Blåögd kanske? Hoppfull? Gjorde jag rätt eller fel? Ett svar skulle lösa en del men allt vad jag vill just nu är att inte göra fel, jag vill inte göra om samma misstag, att varje dag tro att det faktiskt kan bli sant, att bygga en verklighet av byggstenar som endast resulterar i att allting rasar.

Går jag mot en vägg, stänger jag själv dörren eller vad håller jag riktigt på med?


Kanske jag tänker för mycket

Min gitarr får tänka en sista gång åt mig ikväll..

2010-06-20
19:52:35

Väinämöinen
Efter regn kommer solsken, och ta me fan om int he er solsken.

Bloggtorkan fortsätter, motivationen att skriva är verkligen i botten och jag ber om ursäkt för de läsare (om det nu finns) som läser min blogg och faktiskt lever efter mina visdomsord, alltså Frassns blogg är rättesnöret för ett rätt liv.
Vad som klassas som ett rätt liv e ju en senare fråga.


Jag är illa rädd för hur midsommaren kommer att sluta för min del. Ja finns den möjligheten dem fagra dryck som inmundigas på fester kan göra mig relativt trött men nu är det inte det jag tänker på.

detta är nämligen första lediga helgen på ett bra tag så jag räds att när alla andra är vid villan och firar så står jag vid arbetet och rycker i dörren och ropar att jag skall arbeta ikväll.


nu ska ja äta lördagskorv

2010-06-16
12:09:54

Brodor Grodor
Krav på uppdatering nu igen, jag vet att jag är en lat häst men det är samhället som gjort mig till den jag är. Jag har faktiskt ingen vidare motivation och vet inte riktigt vad jag skall skriva om så jag låter fantasin flöda fritt.

Idag åt jag fil och flingor till frukost.

jag har inte följt med fotbolls vm och jag tänker inte göra det. Nu undrar säkert många varför jag inte kollar på fotboll. någon tror säkert att jag är en sur gammal gubbe som tycker att fotbollsspelarna skall arbeta istället för att jaga boll. Visserligen är jag ledig in i veckorna så jag kunde lika bra kolla på Vm eller rent av själv spela fotboll i min tysta ensamhet, men man vill ju inte träna allt för mycket i smyg, det är ju inte rättvist mot dom andra.

faktum är att min fantasi är lika hög som Karvs namedropping humor.

Alla gillar Mjölk!