Frassns

2010-03-30
20:59:02

Easy
Man får ju böri funder om man har na feil, ska he vara såde svårt ? Kanske det blir bättre till sommaren.
Finemang

2010-03-27
01:23:50

Don´t cry
Vem försöker jag lura egentligen'? Pampas veckan börjar lida mot sit slut, men när jag cyklade hem för en stund sedan, har jag kommit över allting? tydligen inte, och varför inte?  Sanningen gör ont, ibland känns det bättre att leva i fantasivärlden där allting är möjligt och slutar gott. Men varför försöker jag glömma? Är det för mig, för dig eller för någon annan? Nu står jag här igen med det kompletta svaret " Jag vet inte".

Jag är borta med vinden... Råd från höger till vänster, gör det gör så! kanske jag borde gå min egen väg som jag hittils har gjort, fast nu är jag redo att gå in på ett annat spår. Fast är dethär spåret ett villospår en återvändsgränd? Jag vågar inte ta sidospåret.


2010-03-22
12:21:35

Ris ala malta
Klockan ringerr 8.15... mmm snoooze, klockan ringer igen... mmm snooze... klockan ringer inte alls. vaknar 09.00 en kort funderare, " ojdå jag börjar 09.15, Voi riis ala malta!" full fart upp ur sängen, försöker äta en kvarg samtidigt som jag klär på mig och packar väskan och rakar mig. Detta resulterar i en neandertalare som springer fram och tillbaka i lägenheten med hela ansiktet täckt av raklödder. Kvarg och lödder smakar inte gott. Typiskt nog hamnar kvargen på mattan. Full fart ut in i super golfen och iväg till skolan. Nu undrar jag varför ingen sagt att vi inte har någon föreläsning?  Sur och tvär.

Nu har humöret iallafall vänt. Kaffe och sol på balkongen,  wunderbar!


2010-03-17
20:55:05

Scar
Nyduschad å nyrakad. Jag rekomenderar int att man ska skära sig på ett födelsemärke, det blöder ganska friskt. Tänk hur mycket man kan ändra genom att ha skägg eller inte, jag ser ung ut pånytt.

Arbetsintervju på fredag vid netti, hoppas jag får arbetet. Det första jag tänkte på efter att ha fått samtalet var,         "kanske jag får råd med en motorcykel ändå". Blir nog en tuff sommar i år iallafall. Om jag får arbetet vid netti som ordningsvakt så har jag 2 arbeten, det andra vid pavis, men pengar är gott. Motorcykel, just nu sitter jag som bäst och tar ut segern i förskott och kollar motorcyklar.


WROOOAAAR!!!!Min drömmotorcykel :)

2010-03-14
22:18:55

Amadeus
Föga anade han vad som väntade på toppen av berget men han hade redan bestämt sig för att ta sig ända upp i fyrtornet där det som han drömt om sen barndomsben fanns, kosta vad det kostar. Kostar som i pengar, ett pris, alltså inte kost som man äter.

Ingen man hade någonsin tagit sig levande till tornet, ty klipporna var hala och måsarna arga, men denna man gick på sk "jumalauta perkele" Ingen visste varför han ens envisades med att göra ett sådant försök som alltför ofta resulterat i att klippornas härskare ännu en gång fått ett byte. Byte alltså som ett offer inte när man byter någonting sinsemellan.

Solen lyste och måsarna kakkade friskt. Nej vänta det låter alltför tamt. Det stormade och regnet piskade stora sår på hans rygg, hans muskulösa Latissimus Dorsi. Måsarna fanns inte mera de upphörde att existera av en slump.

väl uppe mötte han fyrvaktaren, den fasansfulle skråbocken Pär, fast han var inte vid så god vigör eftersom han funnits där sedan fyren byggdes 1859. Dagmar, huvudkaraktären tummade på hängslarna och visste att han hade målet i sikte. När han öppnade dörren till fyrtornet bländades han av solen och kisande letade han efter skatten. Men det enda han fann var en gråsäl.

Jag har enormt tråkigt.

2010-03-10
21:30:58

Rocky balboa
Slut slappat tänke Fransén, färdigt bilat till gymmet, nu cyklar jag, det må vara lång väg till gymmet men tillika är det en lång väg tills sommarformen är fixad. Jag valde dock en bra dag att ta mig till gymmet på cykel, slaskigt och omöjligt att cykla, det tog över en halvtimme att ta mig till gymmet från brändö. Med bara en kvargburk i magen under hela dagens lopp var humöret på topp och efter brändöbron bestod varannat ord av icke passande ord i mitt huvud. Framme vid gymmet var humöret i botten.

träningsmotivation... jag har inte haft såhär dåligt motivation att träna, usch...

2010-03-10
03:06:21

'll be here... Why...? I'll be 'waiting' here... For what...? I'll be waiting for you so... if you come here... you'll find me... I promise.
'll be here... Why...? I'll be 'waiting' here... For what...? I'll be waiting for you so... if you come here... you'll find me... I promise.


Dags att inse sanningen, den smärtsamma. det kunde vara värre iallafall. Jag kan inte förstå varför, men det är kanske meningen att jag inte skall förstå. Det är dags att gå vidare, släppa taget. Det är dags för det nu, jag kan inte fortsätta såhär. Att drömma är en sak men att kunna skilja på drömmar och verklighet är en sak. Jag är ledsen att jag inte kan leva upp till den jag borde vara, men det finns väl någon annan som tar den platsen iställe. Hmm, känslan av att ge upp, en befrielse samtidigt som det känns som om en del av en försvinner.

Men jag har insett att det är onödigt att hoppas på detta, dett lönar sig inte att ligga sömnlös fler nätter och grubbla. Det är bäst för allihopa, framför allt för mig. Jag orkar inte se ett nederlag en gång till så jag antar att det bästa är att lägga ner. Livet slutar inte här och nu fast det känns så just nu, med tidens gång lär jag glömma.

Med denna låt avslutar jag ett kapitel i mitt liv
En lättnadens suck...

2010-03-07
23:52:02

hm
Det sägs att tiden läker alla sår. Men ärrbildningen då? Den försvinner aldrig, finns alltid kvar och med jämna mellanrum så gör sig ärret påmint. Men allt efter som tiden går blir det lättare att leva med ärr, fast vissa sätter djupa spår.

Tid.

det är väl bara att acceptera situationen, tänka förnuftigt, kör vidare, det är som det är,ta mig tillbaka till 15-16 år åldern, jag saknar de dagarna, inga bekymmer, inte en dag som jag ångrar allt vi har gjort ihop. Man kan tycka att det låter konstigt men jag gillar att ibland bara stänga av allting och drömma mig tillbaka till de dagarna när vi var unga och bara var.

Livet är som cancer, Många upptäcker det för sent, och inser allt de missat.


2010-03-01
21:25:24

Who´ll stop the rain?
soffläge - lepo - soffläge - inta... Ligger i soffan och väntar på att flera säsonger med Family Guy skall bli nedladdat, jag tackar för att grannen har 100 gånger snabbare nät än vad jag har, samtidigt tackar jag gud för att jag inte upptäckt detta tidigare för isåfall skulle det inte blivit mycket studerat idag, vi tar en kort resumé av dagen :


Väckning kl 8.00, men inte för mig.  Jag hade klockan på 9.00 men lat som man är stängde man av larmet och sov till 12 steg upp han se dagens ljus genom persiennerna så ringde kaj och sa att han var utanför min lägenhet och dags för uppsatsskrivning. Kaffe och en del skitprat innan vi kom igång. Jag kom just att tänka på en sak,  jag frågar alltid av Kaj om han vill ha mjölk till kaffet och han svarar ja, och jag säger det finns inte, sedan frågar jag om han vill ha socker istället och det vill han, men det finns inte heller. Om det hände 1 gång förstår jag men det är exakt samma visa varje gång... alla sorter finns i vår herres hage.

Sedan blev det 5 minuter läsning i norsk pedagogikbok därefter 5 fula norska ord och klagomuren började. Till sist lugnade vi ner oss och tog vårt förnuft till fånga, så det blev facebook för hela slanten, allting blev så intressant.
Till sist fick vi iallafall uppsatsen klar efter mycket om och men.

Idag blev det förtsta träningspasset på 4 dagar, underbart. Jag var inte ens trött men jag måste tyvär lyfta varningens finger åt Kaj och Åsa ; Aijabaija, vila gör vi när vi är penisionärer.

nu blir det Family Guy för det blev nyss nerladdat.