Frassns

2011-04-13
13:54:19

Kirov reporting
Andra veckan hemma i Jakobstad inleds och jag har redan etablerat mig till detta liv, förbannad på föräldrarna, föbannad på alla som sitter fullproppade i en liten bil och stirar på en, förbannad på allt spekuleras, men jag är glad att jag får mat. Jag längtar till Vasa. Längtar att få reda på hur mycket det har kaverats om en i brändöriddarna, Gustaf har väl malt på om allt annat som vanligt.

Jag har kommit till insikt att ibland är det billigare alternativet inte det bästa. Häromdan skulle jag köpa liniment till min kropp eftersom den ej håller ihop vid en ålder av 22. Där stod jag nu med sorters smörjor i vardera hand. Den ena var 10 euro dyrare samt innehöll mindre, så jag tänkte att man får ju mer för mindre om jag köper den andra flaskan, dock visste jag att den som var 10 euro dyrare är rekomenderad av andra eftersom man dör av hetta.

Men ekonomin gick före förståndet och hem kom jag med den billigare flaskan i hopp om att detta skulle vara succe´. En rejäl klick smordes på det ömma området och nu var sanningens ögonblick nära. Flopp, ingenting. värdelöst. att använda denna kräm är ungefär som en natt med  Karv det är dyrt, klibbigt och efteråt ångrar man sig.

Vidare är jag på praktik nu vid lagmansgården, väldigt intressant, givande och lärorikt, känns att man bidrar med någonting istället för att sitta å titta på en skärm för att vänta att på att en siffra skall stiga över ett godkännt värde och sedan ringa och anmäla detta till någon annan central.

Ibland är  det dock tungt eftersom endlöshet är ett faktum, men man är ju härdad från gustafs prat i matsalen vid ÅA.


Jag saknar Brändöriddarna.


Kommentar:
#1: Albin Hårfagre the thörd

"känns att man bidrar med någonting istället för att sitta å titta på en skärm för att vänta att på att en siffra skall stiga över ett godkännt värde och sedan ringa och anmäla detta till någon annan central." HÖÖÖDU JAG SKU INT SÄG NA!!! DU ARBEITA JU INT MESSOMARN ENS!!

2011-04-13 @ 16:39:33
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: