Frassns

2011-08-11
00:15:04

What do I know i know your name...
Det är inte ofta jag skriver ett blogginlägg utan att jag vet vad det skall handla om, jag hatar att känna mig tvungen att koka ihop ett inlägg bara för att nån skall kunna hålla reda på vilken tid jag äter, vilken tid jag tränar och vilken tid jag jobbar. Men nu har jag bara en sånhär måste-skriva-någonting-känsla fastän jag inte har någonting i mina baktankar, det får helt enkelt bli improvisation...

Vanligtvis när jag skriver så har jag igång det fenomenala programmet winamp som jag spelar musik från eller så hittar jag nån låt enkelt på youtube, jag bojkottar spotify eftersom jag anser att det har blivit mindre önskvärt på min dator. Ofast som allt hör man på musik som man anser faller en själv i smaken. Ofta hör man på sån musik som faller en i smaken men som också passar in hos ens sinnesstämning. Nu när jag skriver denna vers slog tanken mig om musik som inte man spelar men ändå har, låt mig förklara mitt difusa problem:

Alltså sådan musik som man har hört förr men av vissa speciella orsaker/händelser gör att man inte klarar av att lyssna på eftersom det kan få en att förknippa låten med önskvärda tankar eller om någonting man helt enkelt inte klarar av att tänka på osv, ni fattar vad jag menar hoppas jag. Jag har vad jag kommer på nu 1 låt iallafall som jag helst inte vill höra för varje gång jag hör den påminns jag om en sak som jag helst låter bli att tänka på. Jag vet åtminstone 1 till person som har en låt som han/hon inte klarar av att höra så jag anser mig inte vara helt sjuk i huvudet och inåtvänd. Antagligen finns det flera personer som har lika. Nu slog det mig en till låt som jag helst undviker, jag tänker tom posta den i slutet med en liten förklaring.


Yes, jag hade en gång den dröm som visade sig i att jag och min egen bror satt i en källare och kollade diabilder som först visade när vi var småbarn hur vi lekte och gjorde bort oss osv, sedan kom tonåren och så till den ålder som utspelade sig när vi kollade bilder, alltså den ålder jag befinner mig i just nu. Det som var lite konstigt var att diabilderna fortsatte och visade sedan när man båda 2 hade familj och bodde på olika ställen och hade sina egna liv att sköta och fullt upp med var och sitt. Sedan visade det förståss ålderns höst, och till sist min egen brors begravning där denhär låten spelades i drömmen. Visst det låter kanske lite barnsligt och sentimentalt och allt det där onödiga men denhär låten får mig just att tänka på denhär drömmen som får mig att tänka på dagens läge, Jag och min bror, båda 2 är vi ännu unga har framtiden framför oss, men en dag kommer allting att tas ifrån oss, och en dag kommer vi att tas ifrån varandra. Jag är tacksam att det inte är ännu.

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: