Frassns

2011-02-27
23:05:45

Matbröd
Mittiallt i filmkollandets ädla mönster slog det mig att nu måst jag blogga. Jag kollar alltså film, filmen heter Jacob´s ladder och borde ses av alla. Snabbt som socker loggar jag in på blogg.se skriver in det fenomenala lösenordet och klickar på nytt inlägg och då slår det mig att vad skall jag skriva om?

Nu står jag här och velar och tvekar ; skall jag skriva ett så djupt och känslosamt blogginlägg att det borde hyras in gråterskor när man läser upp inlägget eller skall jag skriva ett sånt kåserande och underhållande inlägg att alla får fundera om jag inte köper mina skämt från lidl. Nej nu skall jag göra det avvikande. Jag tänker snabbt göra en resumé av min dag och sedan kan vi konstatera om det borde hyras in gråterskor till allt jag gör eller om allting jag gör är skrattretande. Låtom oss lyssna

Som den hårt arbetande kar man är samt hårt studerande så har man rätt att vila på söndagen och vilan bestod av en snärttig gubbvila som bröts halv 3 på dagen av grannfruns underbara stämma. De första tankarna när man hasar sig upp med hjälp av några svagt bärande extremiteter är väl inte de meste geniala och inte heller de mest underbara och symboliseras av godhet. Jag är inte alltid så vacker och fager som jag ser ut.

Nåväl den underbara morgonen började med ett vacker korsförhör om gårdagens arbete. Vi kan väl tillägga att social på morgonen är väl inte heller min starkaste sida eftersom det ord jag använder mest utgörs av mmm. Jag är väl inte så stark på morgonen varken fysiskt eller psykiskt.

Efter en halvtimme samt en del kaffe blir jag den underbara människa ni känner. Som den barmhärtiga samarit jag är så har jag offrat mig för brändöriddarna än en gång, låt mig förklara.  Gänget tänker alltså bege sig ut i den friska naturen och borra hål i isen och lippa fisk. men hur får man hål i isen utan borr? Eftersom ordförande i gruppen äger en borr som finns på vinden har jag nu idag offrat mig genom att klättra upp på en stege som både såg ut och kändes som om den höll runt 30 kg, dessutom har jag vigulant som jag är svingat mig in en liten lucka ungefär lika litet som ett hål i en fågelholk så nu har jag lindat min lilla isborr och lagt den i bilen. Så nu är man förberedd med en isborr, isdubbar, en ihopfällbarstol i kombination med ryggsäck, en termos, samt fiskeutrustning.

Vidare slog tanken mig idag efter att ha tvättat min skitiga bil en automatisk biltvätt för första gången i mitt liv, 2 saker slog mig faktiskt. Den ena var att jag tänker aldrig mera betala den symboliska summa för att få en bil som är nästan ren, dvs vissa ställen som var mindre rena. Den andra tanken var att det borde väl kanske vara aktuellt med en besiktning av min trogna tjänare VW. Dags att rota fram pappren som jag befarar att var på långa vägar men ack för en gång skull höll turen i sig och man kunde konstatera att i pappren så går tiden för besiktning ut 2 mars. Nu är goda råd dyra och en besiktning av bilen sker imorgon kl 8.00. Jag ser framemot det att varje år få sitta och vänta på min tur, äta de enormt goda inte torra kexen och dricka det nykokade kaffet och betala ännu mera pengar. Fan ta dig bil om du inte går igenom.

Tänk om man vore valross, ligga och sola dagarna i ända.
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: