Frassns

2011-01-19
23:50:53

äpplet fallar inte långt från replot
Sakta men säkert har man vaknat ur en dvala som skulle få törnrosas sömn att verka snarare som sömnapné än djup sömn. Denna trögsinte man har lekt soffliggare hela dagen men fick sedan ett skov, ett matlagninsskov. Nu skulle det handlas mat.

iklädd mjukisbyxor och huppare uppnåddes en nivå av spurguhet upphöjt till 2. en nöjd men sliten frass kunde konstatera att det kommit massvis med snö under natten och cykeln som nån hade vält låg begravd under massorna. När jag väl grävt fram cykeln konstaterades det ganska snabbt att cykeln var så snöig att den var obrukbar, den late hade iallafall en plan B nämligen bil som stod runt hörnet. till min förvånande min kunde jag konstatera att jag inte hittade min bil där jag antog att jag hade parkerat den och blev måttligt orolig och kisande spejade jag åt alla håll. Från att ha varit oroligt vände humöret tilll no-ere-nu-sa##n humör för jag hittade en röd bil som var insöad så int i norden samt omfamnad av 1,5 meters vallar på alla sidor, så den var så gott som stöldsäker.

Som den rika studerande man jag är så har jag förstås alla sorters grejor ifall att, nu skulle jag behöva en snöskyffla, tom militärens fältspade skulle ha dugit nu. Ramsorna samt visorna ekade på brändö och barnvänliga varo de ej, ty dy skola icke spilla ren mjölk under sedda skepp. den hurtige Frassen började att "måka" snö och mängden snö minskade inte i den takt som humöret minskade. Efter en stund drog jag upp dörren hoppade in i golven och tänkte att nu är det dags att skotta snö med en bil, till min lycka fick jag bilen backad några ynka cm och kunde ta lite fart och köra undan all snö som fanns framför. Manlighetspoäng 10/10 för offroadkörning samt klarar av att ta bilen ur en snöhög.

full fart iväg till det mytomspunna sale och handla kyckling i pepparsås, bacon, champinjoner och rödlök och nu vattnades det i munnen men hungrig som man var så blev det ett besök till brändögrillen iställe och matlagninen uppskjutes till morgondagen.

Kommentar:
#1: Erika

Roliga inlägg :)

2011-01-21 @ 00:06:34
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: