Frassns

2011-11-27
22:36:58

en sorts Deja vu
Deja vu, någonting som när man upplever en sak så inser man eller får känslan av att man har upplevt tidigare. En lite liknande sak har jag upplevt. Fredagen var en trevlig dag, det började med Öpu kurs där man satt och hörde om salutogen hälsa i 4 timmar och sedan han jag hem för att trycka in någon korv gryta som man gjort tidigare på dagen, för en gångs skull lyckades jag bra med det.
Efter att ha ätit och kollat det obligatoriska facebook så blev det dags att arbeta för att göra samhället en stor tjänst genom att arbeta vid sidan av studierna. detta bestod av ett från 22-05 skift som var väldigt trevligt, Freaky Friday är väl ett ord som beskriver den dagen ganska bra. Överlevde gjorde man ännu en gång och en lättnadens suck kunde jag dra när jag traskade hem i hopp att få sova iallafall 2 timmar innan jag skulle upp till Morgonens öpu kurs som började kl 9, yippie-kay-yay.
Jag hade iallafall tur att när jag insåg att jag måste få sömn så fort som möjligt för att ta tillvara de få timmar jag kan få så kunde jag inte sova så det resulterade i att den maximala sömnmöjligheten blev 50 %. Att vakna med en så liten sömnkvot är ingenting som var trevligt, Jag var iallafall ingen hjärndöd zombie som gick runt ilägenheten utan att riktigt veta vad man skall göra eller vad man ska börja med, jag tänkte hela tiden, jag vill gå tillbaka i sängen.
Det hela blev ännu bättre när jag kom utanför huset då det var kallt mörkt och blåste så mitt tankesätt ändrade ännu än gång, det blev " jag vill gå hem", som faktiskt snurrade i huvudet hela dagen. Tack universitetet för att de hade upp caféet och jag måste ha varit deras bästa kund eftersom deras kaffekonsumtion sköt i höjden, man skulle ha haft aktier i det goda kaffet.
Iallafall lärde jag mig väldigt mycket under denn dagen och såg fram emot att få fara hem och sova, men jag skulle först få sova efter att ha kört hem till Jakobstad. Det är roligt att köra bil när man är trött.
Iallafall nu kommer jag till min huvudsakliga mening efter att ha uppehållit er med en massa onödigt dravel som ni egentlige kunde ha hoppat över men tack iallfall för att ni läste allt föregående.
det var nämligen så att jag somnade sittandes på en stol utan att veta om att jag har somnat. När min far väckte mig och berätte vad som hänt så slog det mig att detta hände även i militären en gång i tiden dock att det kunde hända varsomhelst bara det fanns tid till att sova så somnade man utan att man visste om att man somnade, till skilnad från när man skall sova på natten då man har som avsikt att sova.
Jag är en ponnyskötare.

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: