Frassns

2011-11-30
23:40:47

man får vara glad emellanåt vol 1.
Långt borta i ett fjärran land, där finns en Daadi glad, psalm 73. Fastän det är höst och vår tid är fylld av död och motgångar så kommer de ljusa stunderna för att lysa upp vår vardag och förgylla vår tillvaro här och nu. Idag har mitt hjärta blivit fyllt av värme och glädje som hade raserats och rivits itu här i måndas som jag skrev i mitt senaste blogginlägg. Eftersom jag skrev orsaken till varför jag var arg så är jag väl illa tvungen att skriva om varför jag har blivit glad, även om det handlar till mesta del om snusk och förnedring.

idag var det alltså en sånhär dag att när jag vaknade så kände man att man lika bra skulle kunnat dra täcket över huvudet för att sova i hopp om en bättre dag och en bättre morgon. Det var en sådan morgon så att om någon människa som älskar morgnar och älskar livet skulle ha kommit in och hälsat morgonen välkommen och prisat Gud eller kommunen för det goda livet så skulle jag antagligen gjort lyckan kort för denne, jag är inte bitter.

Iallafall begav jag mig senare på dagen eller egentligen på kvällsidan till min ärkefiende,Nemesis, Kaj Sjöhäst för att umgås och visa att jag visst kan ta en förlust utan att skära mig själv i armarna för att få uppmärksamhet och tröst, inte bröst. I detta tillstånd av fredsfördrag myntas uttrycket revansh i mina öron och jag känner att blodet började flyta i mina ådror och mina förfader kallade mig till dett jag blivit född att göra nämligen försvara min heder och ära.

Extas var ordet, händerna skakade, blicken fokuserade, matchen introducerades av en sportkommentator som använder samma citat i varje match. Pucken släptes och orkanen Daniel munsalterroristen Fransén var lös och fräste över plan och motståndare. Det blev en seger, två segrar och tre och jag vet inte hur många men det blev tårtta på tårtta och om jag skulle haft diabetes så skulle den ha blivit botad. Jag har gottat mig i fiendens frutsration över förnedring och nederlag och jag har återtagit tronen som King of the Hill. Jag har återhämtat mig, jag är odödlig, tärningen är kastad.

dessutom har jag utsatt någon för facerape, jag är ond.


Nu vet jag varför kvinnor kollar på Sex and the City, samtidigt som jag skriver detta blogginlägg så sänds ett avsnitt att detta och varje gång jag kollar upp för att ta en paus så pratas det om snusk, handlar om snusk eller rentav utövas snusk, fy på er.

Kommentarer:

Kaj bör skämmas. Djeesus... ITT NAA ORDNING!

2011-12-01 @ 01:05:44
#2: Linnea

ahahahah Kaj Sjöhäst hahaha

2011-12-20 @ 10:43:18
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: