Frassns

2012-02-14
01:23:42

framtidens hopp
Once upon a time, there was a strange man but he caused addiction among the others. Allting låter bättre på engelska, men jag är tvungen att skriva på svenska eftersom det är mitt modersmål och mina läsare behärskar förhoppningsvis svenska. jag blir helt enkelt tvungen att använda så häftiga ord att fastän allt jag skriver är tråkigt och irrelevant blir det en sjutusans fröjd att läsa.
Om jag inte minns helt fel så var det en kall och blåsig höstkväll när detta inträffade. Som vanligt hade jag lagt för lite kläder på mig, vilket jag hade gjort för att jag visste att jag skulle bara färdas en kort bit för att sedan finna mig själv bland värme och människor. Halvt dyblöt och genomfrusen fann jag till sist min väg in till detta ställe som verkade fullsatt, här krävdes det en övermänniska för att överleva bland denna upproriska folkmassa. Alla såg ut som utsvultna bestar som var redo att förtära det första offer som föll pga av att den var den svagaste i länken.
Även fast jag besitter en viss styrka att klara av några få män så insåg jag ganska snabbt att mina chanser till överlevnad var minimal och jag bestämde mig för att ge mig ut i den mörka kylan till nästa destination.
Mittiallt var det som om taket öppnade sig och allting blev tyst samtidigt som ett starkt ljus riktades mot en man som såg ut att stå på någon slags upphöjning. Jag kunde inte motstå att gå fram och se vad detta var för uppståndelse. Vete katten om jag blev chockad när jag insåg att det inte var någon slags upphöjning som han stod på utan det visade sig att jag stod där som David och hade träffat på Goliath. Denne man var lång som en palm, frisyren såg även ut som en palms blad, han var även "axelbred som en huggorm".
Denne man utstrålade värme och godhet samtidigt som han ingav respekt utan att behöva säga ett ord. När jag sedan fått reda på vem denna man var och vad han har åstadkommit så har jag insett att det är han som skall rädda jorden från undergång.

Efter att ha fått reda på en del saker om denne man så kan jag säga så mycket om denne gestalt att han kommer någonstans söderifrån, pratar lite annorlunda och beter sig inte som oss vanliga döda. Han kunde mycket om historia. han berättade att han sett på nyheterna att de hade hittat Tutankhamons grav och att det var den sista farao-graven som hade varit gömd.  Men det visade sig enligt denna man att det fanns ännu en grav som människosläktet inte visste om, som var hans farfars fars x 10000:de far. Denne man hade styrt egypten med järnhand och hade erövrat jorden om det inte varit för att han lät annorlunda när han använde bokstaven R, vilket fick hans slavar att göra revolution och balsamera honom med Loreals Sport dusch. Ni kan tro att jag var chockad när jag fick veta dethär men det är inte allt det kommer mera.
Om vi går lite framåt i tiden och beger oss till Area 51 där det lär ha kraschat ett UFO och numera finns där en amerikansk militärbas. Enligt denne man så är detta endast en konspirationsteori, Där lever hans släkte i ensamhet i ett så högt teknologiskt samhälle att om en vanlig människa skulle prata med dessa så skulle han/hon upphöra att existera. Jag som trodde att ett UFO hade kraschat där, och det värsta är att han är en av dem.
Jag fick även reda på att hans förfäder har bla  varit med vid slaget vid Waterloo och vunnit men vägrat att ta till sig segarn utan gav den vidare till Storbritannien.
Dessutom visade sig att under förryskningen så hade även hans förfader Waldermar en stor men uttalad roll i historien. Willhelm Schauman som sköt Bobrikov hade inga planer på detta innan Waldemar hade övertalat honom att göra detta hjältedåd för Finlands befolkning. Schauman hade planer på att starta en fabrik vid samma namn som sedan skulle komma att heta UPM. Waldemar var så känd vid denhär tiden att han skulle ha dragit alltför mycket uppmärksamhet.
Denne man som jag lärde känna har väldigt många ärorika släktingar och förfäder som har gjort stora insatser för mänskligheten, men vad har denne man att erbjuda oss?. Efter jag hade pratat med honom insåg jag att hans hjärna var kopplad till internet genom en trådlös sändare någonstans i huvudet. Det var ingen skillnad vad man frågade så led det ungefär 5 sekunders fördröjning och sedan kom svaret från denna man, antagligen från att ha googlat och sedan hänvisats vidare till Wikipedia eller Flashback, om man ingenting frågar får man ingenting veta
Jag var minnst sagt tagen och chockad av att stå inför den man vars förfäder hade någonting att göra med allting här i historien, makalöst må jag säga. Jag kan inte tro att hans förfader var så populär på 1900 talet att han skulle ha tagit en jordskredsseger över Stålberg 1919 om det inte vore för att han var så rädd att allt skulle gå samma väg som när hans förfader i sin tur hade skrivit DEF-kirja men som sedan kopierades av en annan man och fick istället namnet ABC-kiria på 1500-talet. Detta ledde till att han drog sig ur presidentvalet innan han skulle ha blivit vald.
Jag önskar att jag visste mera om denne ädla man som besitter denna oändliga kunskap men jag anser att det är min uppgift i livet att ta honom som mentor och skriva ner hans memoarer för att en gång komma ut med boken:
" Livets sanna historia, rättesnöret för dig och mig"

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: