Frassns

2012-02-03
23:28:40

motivloko
E höjden av lathet när man sitter med laptopen i knät och känner att det håller på att uppstå brännskador på vänster lår där fläkten sitter och man orkar inte göra någonting åt saken?. Jag är iallafall inte lat, jag flyttar nämligen datorn 5 cm åt vänster så att datorn får in kallluft samtidigt som den blåser ut den varma luften på någonting helt annat än mig. Bra för mig, fakta för dig. Jag kallas Daadi men du kan även kalla mig Captain Obvious.
2 goda saker har hänt som jag av egen karaktär ämnar ta upp i kvällens inlägg. Min Teoridel är färdig i min babyavhandling vid namn kandidat. den är inte färdig till punkt och pricka, det krävs lite finjustering, ungefär lika mycket finjustering som Gusse behöver när han försöker sig på dialekt... Eller då kallas det inte finjustering utan det uppstår mera en situation där En legitimerad och erfaren logoped behövs. Det växer lite horn i pannan på mig just nu. Nåväl inget ont om någon annan utan att kunna bjuda på sig själv. Dessutom förlorade Gusse när vi spelade igår.
Thomas Karv, har återvänt från Island triumferande och stolt. Denna stund av triumf höll inte så länge eftersom Thomas också förlorade i spel, ännu till på gusses lag. Kvar hade vi en stolt men slagen man samt en pratglad ,  man med talfel. (skämt och sido som det kallas)
Iallafall för att kunna smutskasta andra så skall jag även smutskasta mig själv. Eller egentligen vill jag bara göra det som inte är så roligt roligare genom att skriva det på ett sådant sätt att det låter bra.
Den andra goda saken som är bra är att jag har återvänt till gamla goda Iron Maiden efter ett tag av vila och bortglömdhet. Iron maiden som jag hörde på den tiden när jag var överviktig och kunde odla mustasch som gick in i munnen. Jag ångrar aldrig och kommer aldrig att ångra Sonisphere konserten där jag fick se Maiden live även fast jag lika gärna kunde ha blåst bort eller haglat sönder. ingen har ju smultit av vatten säg det, men ack dött skulle jag vilja påstå.
Min Golf svek mig idag. Första gången i hela vårt förhållande har du svikit mig. Du vägrade att lyssna på din livskamrat och göra honom tillfreds genom att erbjuda en förstaklassig åktur. Nej du gnällde om att idag var en dåligt dag. Jag förstår dig egentligen till fullo, du hade en bra orsak. Nästan minus 30 och ingen motorvärmare samt att du hade stått en hel vecka orörd. Det är inte ditt fel det är ju mitt fel. Jag är en dålig bilägare

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: