Frassns

2012-03-19
22:00:08

slut som människo
Idag e ja slut som människo, finns ingenting som får mig att stiga upp ur soffan mera ikväll, förutom matleveranser till dörren, men de får nog kämppisen hämta ifall han vill att herren i huset skall visa tålamod åt denna tid av svår prövan.
Denna måndag fylld av oro mörker och hat, hos någon iallafall, jag är endast fylld av ilska och ångest dessa tidiga måndagmorgnar. Kl 08.00 ringer klockan för att i denna stund av sorg och elände påminna mig om att när det är som mörkast så är miraklet som närmast, det är någonting jag inte håller med om. Miraklet här suddades ut till det som jag lugnt kan förknippa med mörkrets furste, nämligen statistik kurs 2 med det förbjudna programmet spss.
Efter en välförtjänt lunch, dock blev jag retad av C-A Bjon pga av min hälsosamma livsstil, sexuellt trakasserad av Thomas Karv, fått nedsatt hörsel och tinnitus av att sitta bredvid Gustaf Westerholm, blivit upplyst om Valtra 500s 8.3 liters bränsleelement av Kaj Sjöberg samt börjat överväga att gå med i nykterhetsrörelsen tack vare Lucas Nyman.
Själv avnjöt jag mitt kaffe i lugn och ro till alla vänners behag.
Eftersom jag bryr mig om min framtid och kommande yrke som skoldirektör eller statsdirektör, så begav jag mig hem för att läsa på anatomi och fysiologi tent för att hitta alla möjliga estetiska fel på min G-klassade kropp. Efter att ha varit duktig och läst några timmar på denna underbara tent så startade jag formel 2 bilen golf och drog iväg glatt på utbilningsförvaltning till klockan halv 8. Skam den som ger sig, ibland den som äter. Efter detta var det dags för Daadi time och ett obligatoriskt gym pass var på sin plats där jag tränade mina något osymetriskta latissimus dorsi samt min något allt för stora gluteus maximus.
nu ligger jag här som en nybakad sill, men om jag vill ha roligt så festar jag till!
Nu skall jag sitta här på mitt blomsterbräde och drömma om hur det var förr när medwurst var billigare på lördagar.

Kommentarer:
#1: Malena

haha, ja dör! du räddade iaf min tisdagmorgon ;)

2012-03-20 @ 06:20:08
#2: Daadi

haha roligt att hör och ja kan meddela att jag e fortfarand slut som människo även ida

2012-03-20 @ 15:34:20
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: