Frassns

2012-09-26
21:03:44

abel kabel ropabyx
nu ska ni ta ljudi bort och hör på då jag förtäljer åt er denna konspirationsteori som gått i pedersöre skogar om  den man som en gång ramlat av storken rakt ner i en av pedersöres socknar nu har blivit så arg att om man jämförde denna ilska med att Hekla får utbrott på island, så skulle Hekla räknas som en rehabiliterande värmekälla.
Denna man som enligt den grekiska mytologin lär rytit till till den trehövdade djävulshunden cerberos som vaktar dödens rike. Cerberos lär ha blivit en Chiwawa med liten apitit.
 
 
Denne man har försökt tygla sitt något ostabila humör och aggressivitetsstörningar under en längre tid, ett gott försök men förgäves. Nu finns det ingen återvändo och snart är domedagen kommen när denne man lär från säkra källor ha sökt tillträde inom det kommunala rådet och när det lär hända kommer Finlands mark att vara snussjuk och haven kommer att fyllas med öl.  
 
Det kommer att införas här och var tvång på att  alla barn som födds efter 2015 skall injiceras med genen "kroniskt föbannad" för att Finlands framtida befolkning skall lida för att studietiden drogs ut pga av denna förbannelse.
 
Denne symbol för manligheten, Poseidon avgudad med en gigantisk snusspruta som vapen.
Denne man som anser Rax vara ett fånigt kök, två morötter i kors om jag inte minns fel.
Denna man som har en tämligen maskulin bringa och ett kännspakt läte för när bägaren håller på att rinna över. I detta fall vill jag påpeka att antingen sväljer man den stolthet man har och bockar och ber om ursäkt och anser att man inte är värdig eller så har man färdigt på Nike "länkkare" för att klara av både spurt såväl som marathon.
Denne man som så elegant  trots sitt fysiska framträdande viker ner även den svåraste motståndaren som om det vore balett.
 
Denna man som får den den fornnordiska mytologin att likna den mildare versionen av Rödluvan.
 

Hör nu på go vänner så ska jag för er berätta

när en pojke föddes det är nu länge sen

men nog lever minnet kvar i sandsunds lilla gårdar

att man kan va förbannad det är den gossens synd

Hujeda mig så arg han var ej värre tänkas kan och

snus var det som han åt ja snus var det han åt.

Sing

Du-del-dej sing du-del du-del dej. Sing

Du-del dej sing du-del dej huje du je-da mej.

 

.