Frassns

2013-02-21
20:38:45

Mopomushi
rati riti ralla köp na roli knalllar, och så vidare som vi stora filosofer och musikkompositöre brukar säga.
nu liggrer jag i soffan efter att ha slängt in en läkerol ask och inser att uttrycket "makes people talk" stämmer ungefär lika mycket överens som när westerholm påstår att han har läst eller hört någonting. "makes people talk" är kanske inte den rätta slogan för denna delikatess som varken är speciellt god eller har effekt vid sjuk hals, jag skulle snarare yrka på att de böt den till "makes people fart". Nu har det här i och för sig ingenting med mig att göra. denna idé kom liksom från luften.
 
Iallafall när jag nu ligger här i soffan fet, olycklig men ack så mätt vilket gör att jag känner en tillfällig lycka tills jag inser att jag är hungrig och maten är slut. Jag inser att jag kan med gott samvete inse att jag just nu skriver blogg vilket jag inte gjort på länge, och jag hoppas ingen läser min blogg för den delen för då lider ni inte av utebliven prosa. Iallafall borde den vetenskapliga text som produceras väcka läsarens intresse eller vara samhällskritisk.
 
Nu vet jag  alltså inte vad jag skall skriva om så då finns alternativen att ge sig på sexuella avvikelser eller skriva emoblogg för att få folks intresse. så det blir en emovisa till tonerna av finlandia hymnen.
 
 
 
hon sa nej jag sa ja det blev inga silverfat

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: