Frassns

2010-08-25
02:40:45

Idiot
Anna, jag saknar dig så. Jag tycker det är idiotitiskt att jag efter några dagar, saknar en person så mycket att jag är redo att ge upp allt annat för att få träffa dig igen. Anna jag kan inte säg hur mycket jag saknar dig. Varför gör jag det ? Jag saknar att se dig , jag saknar att prata med dig jag saknar allting hos dig.

Jag hatar att vara bunden hos någon, jag har alltid varit den som klarat sig själv genom livet, den som inte behövt någon annan. Men nu,  nu ser jag ingen återvändo, jag klarar mig inte utan dig. Jag vet inte vad jag skulle göra utan dig.

Att det är en slump att vi råkades tror jag inte på, det var meningen att det skulle bli du och jag, jag tvivlar inte en sekund. Alla har vi våra sämre och bättre stunder men med dig har jag endast upplevt de ljusa stunderna och det är jag evigt tacksam för.


En lättnadens suck kan jag dra, jag vet att du finns här för mig om jag har någonting jag behöver lätt från mitt hjärta  och jag vet att du litar på mig och kan öppna dig inför mig


Anna .... Jag vill att du skall komma hem till mig, jag saknar dig.....

2010-08-22
22:37:30

Vasa gubbi
Tillbaka i Vasa då för att fortsätta mina studier och eventuellt bli någonting som lyfter en fet lön någondag, eller så har jag ett arbete där jag själv är fet.

Väl inne i den enorma lägenheten som är som en cell fick jag en känsla av frihet igen, dags att ta hand om sig själv, fastän man borde få cellskräk pga av storleken, dessutom är det varmt i lägenheten

även den bäste blir hungrig brukar man säga men jag är ju inte den bäste heller så jag anser det vara naturligt att jag blir hungrig med jämna mellanrum, stjärnkock som man e så e ju makaroner en god och svårtillagad rätt.

Så kommer vi åter till det här med uppskattning av mängden makaroner, jag ansåg att det är bättre med lite för myket än för lite, hellre mätt en mager och utsvulten och nära döden.

Resultatet blev att den mängd makaroner som uppskattats av mig var plöstligt 3 gånger så mycket som jag gissat, ojoj.

Nu är jag min kära soffa trogen, den mjuka anningen nersuttna och den luktar lite konstigt i hörnen men jag uppskattar den alltid efter den hård dag..... fast det kan lika gärna ha varit en slapp dag.


Igår efter arbetet fann jag ingen sömn, jag antog att det berodde på att jag skulle flytta tillbaka till vasa någonting jag sett framemot en längre tid men efter en halvtimme av vändningar i sängen kom jag fram till varför sömnen ej hittades.

Någon fattades vid min sida, någon att hålla om, och den människan var ju du Anna. Jag insåg genast att jag saknar dig fastän du har varit borta i 1,5 dag, nästan 2.  Jag längar redan till onsdagen då du kommer hem.


2010-08-19
20:00:37

djästdjivas
Alltså gud när jag vaknader imorse, jag bara var på sååå dåligt humör, mina nagelband e helt slitna å usch vilken hy jag har.

DU! jag varnar dig för att läsa mera av detta blogginlägg och för övrigt att läsa blogginlägg som publiceras i framtiden just här på fraziers blogg,som finns i din närbutik.

Eller så skärper vi oss och försöker lösa ett nytt världsproblem tillsammans.
Undra om jag är paranoid eller, men jag misstänker att min lagvigda (eller vi e ju int he ennu egentligen)
vill sätta mig i fängelse samt ta mina pengar, det hela började med att Anna slutade sitt skift och vi skulle hämta några kläder från loppis som hon skulle ta tillbaka, För att krydda historien lite kan jag säg med handen på hjärtat att det blåste 30 m/s och haglade men det är ingenting som min dodge charger från 1969 inte klarar av. Var var jag.?

Jo och när jag hade röstat på min presidentkanditat gick jag ut ur båset, nej dehär är inte rätt.

Jo och när vi kom till loppisen plockade Anna snabbt ihop sina saker och bad mig som den maskulina man jag är att bära ut den svarta säcken med kläder. Eftersom jag är fylld av testosteron tar jag varje möjlighet att få visa upp min muskulösa bringa så därför tog jag säcken på raka armar samtidigt som blixten slog ner 2 utanför och de flesta kvinnorna som fanns där hade aldrig sett en sådan kar. Jag såg också den mannen så jag slutade upp men mitt försök till någonting och jag var på väg ut med säcken efter Annas kommendering. 2 meter från dörren passerar jag en såndär tjuvalarms-grej och larmet satt igång för några av de sakerna som fanns i säcken hade glömts att larmats av. Nu var goda råd dyra

Jag visste att jag vart tvungen att agera snabbt, inom 4 minuter skulle utsidan vara fylld av arga poliser som druckit  "pannstäjji" kaffi och mina chanser att överleva var ungefär lika stora som att Rax skulle gå på plus efter att oscar och jag varit på buffé. Nåväl min andra chans var att ta mig tillbaka genom den minerade gången för att be om ursäkt till kassatanten, men tack vare att jag blev utbildad chaufför i militären så visste jag hur man skulle ta sig fram utan att riskera livet.

Sedan löste sig allting och jag förväntar mig att få ett samtal av någon högre uppsatt person som antagligen vill ge mig en hjältemedalj och den dussör pengar för min hjälteinsats.

Rätta buntarna

2010-08-13
14:21:24

Produkt
en kort sagostund om mitt besök till sonisphere festival:

destination - Pori men av viss anledning sa jag och Toffe alltid uleåborg, men vi förstår ju int nå bättre.

Efter nattskifte vid puben, samt pubmage och 4 timmars sömn var det dags att ge sig av tidigt på söndagsmorgonen i en röd svettig Ford Mondeo med modiga 300 000 km bakom sig, men ej så många till framför sig. Ägaren till denna majestätiska pjäs är Toffe, också känd som Dalabäck dollargreeni.

Sedan begav man sig till larsmo för att hämta hör och häpna en larsmobo. Larsmobon hette Sando, han har nog ett anat namn men han heter Sando. Det var varmt i larsmo. Sando var i sitt esse eller vänta nu nej, han hade försovit sig. typiskt larsmoanskt.

Nämnas bör också att i bilen fans Toffes sonakunu som vi förde till närpes.

När vi sedan kom till Pori  kom vi fram till att det vore kanske bra att veta var festivalområdet låg. Vi ringde en god vän som besökte google maps (jättebra hemsida) och vi fick direktiv, sen blev vi hungriga. Vi hittade typ Poris mest slöuskugast hamburgarbar. Dessutom tod det en evighet att få den lilla tunna skiva fläsk vi beställt mellan två skivor bröd. Dessutom hade hamnburgaren blivit marinerad i grillkrydda så hamburgaren hade en viss smak av grillkrydda.

Enda jag kan säga om festivalen var att jag var nära att dö i ett oväder och att Iron Maiden var det bästa jag har sett

Sedan var det dags för sömn utanför ett ABC som var stängt! ABC SOM SKA HA UPP 24/7!.

ni kan tänka er denn lukta som uppstod i bilen av 3 präktiga män som gått med genomvåta kläder en hel dag och som nu befann sig i en bil någonstans i kristinestad på en parkering för att sova.

mer än så berättar jag inte för det är för hemskt

2010-08-13
13:50:36

Denna iaktagelse av en varelse som ihärdigt drar och sliter i kläder, ropar och frustar. Här sitter jag nu på en sängkant och tröstar mig med min lilla vackra blogg, min blogg som jag svikit all för länge. Kläder flyger hit och dit och i alla hörn och kanter, lådor, spisen, bastun, min bil, så ser man kläder. Ändå finns det inga kläder?

är det månne lika tungt att simma i kläder som att simma i vatten?

Snubbakon slänger arga blickar med jämna mellanrum och har sina misstankar om att mitt bloggande handlar om snubbans klädmani, själv är jag nöjd.

jag tänker införa tvångklädsel i hela Finland bara så ni vet!