Frassns

2010-12-06
01:41:26

Allmänt
Jeppis, staden där allihopa spekulerar i saker och ting som de egentligen inte har någonting att göra med, man blir på superbt humör när man hör hur folk har spekulerat och spekulerat och vetat sanningen fast de inte vetat ett piss. Finns det ingen som är tillräckligt rakryggad för komma fram och ställa en enkel fråga, nej det är lättare att anta sprida vidare och göra det till sanningen, bra jobbat.

För att sprida julstämning och harmoni byter vi stil och samtalsämne, nämligen mat och dryckeskultur. Snart får jag julskinka. Jag kom att tänka på när man var barn och första december började, man tänkte att 24 dagar att vänta är ju en piece of cake. Nu syftar jag alltså inte på att jag väntade på julmaten när jag var liten även fast jag var ett matfriskt barn även på den tiden, nej jag menar att man väntade på julgubben och spänningen var olidlig. Men de 24 dagar som i dagens läge flyger förbi en utan att man vet ordet av var på den tiden ungefär lika länge som ett år annars tog. Och dagen innan 24, sömnlös natt jo jag tackar, fast man låg och vred sig och med full makt försökte sova kunde man inte för det var för spännande. I år tänker jag vara lika spännd som när jag var liten, dock blir det arbete på kvällen.

dagens tema cross cultural education and and comparation på moodle som för övrigt är världens bästa och lättaste program. En kurs med enbart flum av egna tankar och åsikter som kan vara helt rakt upp åt helsingfors men ändå godtagbara, sånt gillas, hoppas läraren gillar ens åsikter och värderingar.


Ett realativt seriöst blogginlägg för en gång skull. sånt slutar vi upp medKommentarer:

Hahaha. Mye sanning i dette innlegget, Daniel. Spesielt hva angår comparative education og väntan på julaften. Julen tappar litt av sin magi, desto eldre man blir. Sånn er det iallfall for meg. Nå er det hovedsaklig det sosiale aspektet jeg ser fram til; å kunne treffe familie og venner. Kanskje det sen endrer seg om man etablerer sin egen familie en dag i fremtiden?PS. Fantastisk låt. Visste ikke at du var Robbie Williams-fan. :P

2010-12-07 @ 08:42:16
#2: Daadi

haha ja julen har tappat lite av sin magi eller julens innebörd har väl ändrats, för mig är det också att få umgås med familj och vänner som har blivit det centrala kring julenJag är inte Robbie Williams fan direkt men jag gillar vissa av hans låtar :)

2010-12-09 @ 21:08:56
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: