Frassns

2010-12-21
00:01:05

Daadi 22 år och hungrig
Egentligen ljuger ja ju lite när rubriken är 22 år eftersom jag fyller 19 i år, igen, det bör påpekas för alla kan ju inte hålla reda på ens exakta ålder heller. Födelsedagen började bra, sjusovaren Daadi sov som vanligt sin goda sömn till föräldrarnas förtret men nu när man blir äldre krävs det längre tid för att bli utvilad.

Dagen började genast med kaffe och trevligt sällskap, dessutom dracks det goda kaffa kaffet eller va de nu sen hette som försäljaren påstod att var det godaste kaffet i hela stan och när man sedan druckit det finns det ingen möjlighet att man kan återgå till vanligt "fati-mans" kaffi. Smaken var möjligen lite mera fyllig men int var de ju precis så att man begav sig till sjunde himmelen för att plocka äpplen och spara plussa poäng precis. Men fyskamt va de ju inte heller när jag tänker efter.

Sedan dags för grande final som jag sett i kylskåpet på dagen, nämligen smörgåstårtta som är bland det bästa som finns. Humöret på topp och hungern fanns samt snålvatten som rann, men det dröjde inte länge innan gubben sinade eftersom det var tonfisk istället för skinka, födelsedagen var inte mer nån höjdare, antiklimax till 100% och stackars hungriga Daadi nöjde sig med en bit och en besviken min. Kanske de blir tonfisk istället för julskinka på julafton.


kvällen avslutades vid Netti pubben i gott sällskap samt en liten bångstyrig figur som hade svårt att sitta still, och ännu svårare var det att tygla denna varelse trotts tappra försök!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: