Frassns

2010-12-02
23:03:42

Fiskehistorier
så har äntligen en tentamen gott in i det eviga vilandet, om det gick vägen vill säga, men min vila kommer inte ännu för högen av resterande arbetsuppgifter är lika hög som den var för 1 månad sen, nu menar jag inte att jag skall dö när jag är färdig med allt skolarbete men jag är väl förtjänt av en gubbvila. För guds skull jag kan ju inte missa julmaten, det vore ju som att gå på ett feminist möte och ropa kvinnans plats är köket och sedan ångra sig.

Jag hänvisar till förra meningen och vill understryka att jag på inget sätt understöder att kvinnans plats är köket. MEN VI SOM E KARAR SKA NO SKRUV ME BILA Å MÅL HUSET, nä skämt och sida igen.

På tal om grova skämt fick jag förnämt besök till brändö ikväll av *Hertig Carl-Axel Silferhjelm Bjon af Plastlöv.
Som vanligt blev det X-antal historier som borde skrivas ner för att sedan undanhållas för allmänheten och dessutom bara läsas en gång om året. Den något Burduse Carl var på gott humör när han fick kaffe och litet kex och även jag hade ett litet leende på läpparna av det gudsfruktiga kaffet. Men leendet blev efter ett tag till en något förundrad min, ty ett paket riskakor som hade öppnats enkom för detta tillfälle hade minskat från full till ett kex.

Vidare lade vi cylinderhattarna och monoklarna på och diskuterade vilt om det borgerliga samhället samtidigt som vi åt gräddstakad cidergås.


Tack för besöket och välkommen åter

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: