Frassns

2010-12-15
22:41:15

i en liten burk
Hört i en liten röd bil på färd mot Vasa, jag föreställer mig att du ligger och ruttnar i en hög av rabarber samtidigt som jag petar på dig med en träpinne. Jag kan tyvärr inte garantera att jag har citerat ordagrant men ni bör själv fråga upphovsmakaren om detta stämmer men jag ger inte heller ut några namn eftersom denna person antagligen får en ny bostad i roparnäs.

Sista besöket hos min kamrat Oliver för iår, jag kommer att sakna dig även fast jag inte saknade dig värst mycket i morse, men du är omtyckt av de flesta och det förstår jag, även fast folk har skillnad på dig beroende på vad det är för dag.


Jag undrar vaför jag fortfarande förvånas ständigt av att jag alltid klarar av att skjuta fram tentläsningen till sista möjliga tillfället, det var ju meningen att det skull bli av redan idag eller möjligtvis redan igår men igår var tankarna nån helt annans stans än i böckerna plus att vinsten i nhl över kaj havsberg förgyllde min dag. Däremot borde jag ha plöjt ner näsan i böckerna idag och agerat överbeläst herre men denna dag har förbrukats i form av mjukisbyxor tv-serier samt sjuka funderingar.

Så fredag sista tenten för iår sedan hem  till ljuva Jakobstad för ett tag, usch.

Kommentar:
#1: Djup människa

Allegorien om igelkotten är nog något av det mer djupsinniga och vackraste jag läst/hört/begrundat. Uppenbarligen en rik själ som uttyckt denna tanke!

2010-12-21 @ 00:09:18
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: