Frassns

2010-12-28
00:56:37

Ljum
en "Har ja hört" historie som utspelade sig vid Thomas Karvs när det på den tiden kaverades hårt om manlighetens höjder och dess svagheter tillika. Hursomhelst så tog den hurtige Thomas ordet i sin mun och yttrade sig att en kar vill inte hör att han är gullig och de flesta av oss nickade instämmande och grymtade en aning, sen fick Thomas dock höra att han va gullig, HAR JA HÖRT!

Hursomhelst denna "har ja hört" har jag många gånger konstaterat att det är någonting som tar ner manligheten ett tiotals poäng, tur att man inte råkat ut för detta. Men någonting annat har  hänt, jag Daniel den brutale om jag får säga det själv blivit kallad mjukis, MJUKIS. Från att ha känt sig lite som en man försvann denhär någorlunda känslan av att vara till en kar tillbaka till tiden när man var mopedpojk och låtsastuff. Trots mina försök och motargument mot detta gav sig motståndaren inte upp och jag har fått stämpeln mjukis i pannan. Jajamän bara att börja vänja sig nudå, flickornas gullegris som får stryk av hockeypojkarna, men int av fotbollspojkarna, mittbena låter inte heller så dumt.

Som mjukis har jag ju förstås mjukisbyxor på för de får jag ha som mjukis, dessutom e de okej att använda handkräm, dessutom e de okej me socker å mjölk i kaffet.

Som mjukis tänker jag tillägna er en mjukislåt


Kommentarer:
#1: Karvin

Är man mjuk och snäll går man ensam hem, är man fitti och hård får man själavård.

2010-12-28 @ 21:58:00
#2: Daadi

Visdomsord thomaas

2010-12-29 @ 00:53:06
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: