Frassns

2010-11-16
22:38:23

Man tar lite sylt
För några veckor sen fick jag höra att jag ser väldigt sofistikerad ut i min rock, detta kan tolkas positivt eftersom jag den kommande pedagogen har behov att se ut som en som har IQ på 200 och gillar att filosofera om man skall ta mera sylt till gröten. Och så vidare in i oändlighetens värld.

Den mycket sofistikerade mannen vacknade klockan 7 eftersom han skulle skriva engelska tent men först ha 1 timmes graduation party med rödlimonad. Sömnen hade hittats 3 på natten så med min korta matematik kan jag analysera talen och komma fram till slutsatsen att sömnen bestod av 4h, Derivata är min grej. Jag kunde dock konstatera att mannen som syntes i spegeln var långt ifrån representabel, detta konstateras varje tidig morgon.

Efter 2 koppar kaffe och muntra tankar klädde jag mig i denna sofistikerade rock samt sofistikerade halsduk och fick till någonting som man inte behöver skämmas för. Som den sofistikerade man jag är så kör jag förstås fint eftersom jag inte kan visa mig i vanliga bilar, därför har jag min golf min trogna golf vars vänster dörr ej går att låsa upp så jag måste först öppna höger dörr för att kunna låsa upp vänster för jag är för tjock för att klättra över till andra sidan.
Problem som kan uppstå i Finland är att när det har varit kallt så blir det varmt och vått och sen blir dett kallt och det våta fryser. Detta uppskattade mitt lås och gick ej att öppna. Var befann sig den vanligtvis stillsamma och lugna kar nu? Klockan gick och tenten närmade sig och låssprejen fanns någonstans i lägenheten och varken tid och ork fanns.

Nu lossnade det pedagogiska tänkandet och för att vara på den säkra sidan kontrollerades det om det fanns åskådare i närheten. Golf är utrustat med ett väldigt rymligt bagage och om man tar bort hatthyllan kan man klättra över. Denna smidighetens kar klädd i rock och halsduk som skall framställas som sofistikerad förlorade här poäng genom att ta upp bagageluckan och klättra in i bilen på ett smidigt sätt. minus i kanten

Daadi bloggen e slut för idag

Kommentarer:
#1: Linnea

Ja såg din rock alldeles nyligen för första gången, och aha-upplevelsen uppenbarade sig likt när lampan slår på i kylskåpet att "Daadi ser ju riktigt sofistikerad, städad och smart ut". Och detta blogginlägg som jag nu har funnit stärker ju nu min bild. Ingalunda har ju nu tänkt tankar i nedlåtande tongångar tidigare, men jag log förnöjt bakom min skärm och tänkte bara dela med mig av mina tankar i en liten trevlig kommentar, som bör tas i positiv mening. Ha en trevlig helg, på måndag åker vi båt. Kul!

2010-11-19 @ 16:34:17
#2: Daadi

haha jo ja kan no förstå att de så lite lustigt ut :D

2010-11-24 @ 00:33:57
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: