Frassns

2010-10-20
23:14:30

I en annan del av Brändö
kl är 09.00 och det låter som om det är flygövning samt sprängning av berg utanför lägenheten. Men det är "endast" min idiotiska klocka som har världens mest irriterande ringsignal. Idiot. Egentligen kan jag väl anse att jag själ är idiot eftersom jag själv har valt denna ringsignal men nu är den bytt, tack och lov det var endast några av de hjärnceller som vaknat till liv som hindrade mig från att ta telefonen och kasta den i väggen.

men varför stiga up 09.00 när man är ledig egentligen? Det kan man ju fråga sig orsaken till detta val. Det gjorde jag också och beslöt att sova vidare till 12 på min lediga dag. Kl 12 steg jag upp en aning mera vid liv och X-antal hjärnceller hade vaknat till liv också, jag glömde räkna dem.

Min första tanke var att nu när jag har min första helt lediga dag sen tidernas begynnelse så tänker jag endast slappa. Tanken var god men höll inte så länge ty hertig Bjon ringde och bad om kaffe, det mytomspunna kaffet som bryggs med hjärta och själv och den ljuva smaken går endast att upplevas om det kokas av rätt person vid rätt ställe, av mig och vid brändö. Först hämtade vi min bil från Pf för den late man som jag var orkade jag inte gå efter bilen. sedan blev det racing tävling till brändö för att få den bästa parkeringsplatsen. Carl den otålige fräste förbi mig vid brändöbron och jag tänke för mig själv " To soon Lill-Kalle". Upp för backen var det på sin plats att tajma min omkörning perfekt. Uppe vid krönet kom inga mötande bilar och jag  tryckte på Nos-knappen i bilen och det var endast fråga om nanosekunder innan jag var förbi kalle som säkert drog en ramsa som skulle skapa krig mellan alla länder i världen. När vi var framme fick båda 2 perfekta platser.


Sedan avnjöts det goda kaffet och obligatoriskt kaveras blev av.

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: