Frassns

2010-10-24
22:30:49

lutande stenen i pisa
ännu en uppsats färdig, jag lutar mig tillbaka i soffan och konstaterar att högen med deadline och uppgifter har knappt minskat. socialt umgänge har inte existerat de senaste 3 dagarna förutom den konversation jag hade med mig själv när jag böt vinterringar. Det är ju tyst och lugnt iallafall.

samtidigt som jag skrev uppsats blev jag snål på na go, så i skåpet hittade jag kex av namnet Domino. Efter 1 kex konstaterade jag ganska snabbt att de var äckligaste kexen jag smakat, vem äter sådana kex. uppfinninsrik som jag var skrapade jag bort den äckliga fyllningen och kvar hade jag riktiga kex. Ganska segt i längden, och äckligt.

Däremot hittade jag skinkpaj i mitt kylskåp, det var av en annan kaliber men är dock slut nu. dominokexen finns kvar, dem sparar jag till den dagen jag ej har råd med mat och då får jag avgöra om jag vill ha kex eller svälta.

denna vecka kommer att bestå av skola ända till söndag. om jag klarar mig genom denna perido kommer jag att göra Finska staten stolt pga av de studipoäng jag har bringat in, men vad jag har lärt mig är en annan sak. Tydligen är poängen viktiga

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: