Frassns

2010-10-27
21:26:56

My home is the low lands
Dynjo. Ett ord som beskriver denhär dagen ganska bra. rask och på gott humör stiger jag upp klockan 8 som jag alltid gör tidiga morgnar, inte ens en tanke på snooza. Iväg till engelska föreläsning för att hålla ett dåligt förberett föredrag på engelska om kostens inverkan på träning, så det blev ganska mycket improviserat och den som var mest intresserad var väl jag antar jag, alla andra tycker väl man e aningen snedvriden som orkar hålla koll på vad som är bra för vad. Nåja efteråt antog jag att dagen var slut och jag fick fara hem och förbereda vetenskaps hemtenten, men se där sket tomten allt i fel postlåda. Vetenskapsmetodik från 12.15 till 15.45 jag kan inte vara lyckligare.

slut som människa efter hela dagen drar jag fram boken utan någonsomhelst motivation, efter 10 sekunder kastar jag boken i väggen och tänker några vackra ord, 7 liter kaffe inmundigas och nytt försök görs, först kollar jag på frågorna sen lite i boken och 10 sekunder går igen och jag inser att jag sitter allt ensam i en alltför stor roddbåt utan åror, det går bra.

nu har jag suttit från 5-halv 10 och försökt besvara en fråga som är antagligen helt upp åt skogen, nice.

Ikväll är en kväll när jag helt enkelt vill vara för mig själv inte göra någonting, jag vill ha lugn och ro och tänka lite för mig själv, ha en egenstund, lira lite gitarr för en gång skull, det som inte har blivit av på länge.

jag älskar deadlines och svåra frågor, speciellt om de är många

Kommentar:
#1: Anna

puss! efter mycket jobb kommer lugn! håll ut!

2010-10-27 @ 21:48:43
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: