Frassns

2011-08-22
01:23:32

Små problem blir stora.
Problem  : otrolig sjukt i benen pga av träningsvärk. Jag har alltså fått känna på hur det känns att vara 90 år och fått reda på hur det känns när höften e slut och det känns som om man får en kniv i bäckenbenet varje gång man rör på sig. Idag har varit en sån dag att när jag har slagit mig ner på en stol så har det medesamma gått iskalla kårar genom ryggen och jag har blivit medveten om att jag måste någongång stiga upp från denhär stolen och det kommer att vara besvärlig, svettigt och tungt. Det är nästan att man önskar att man kunde dra upp sig istället. Men som den smarte man man är så väl när man slått sig ner på stolen här hemma så kan man sitta där med flinet upp till öronen och be far att hälla upp mera kaffe i muggen samtidigt som man konstaterar att här sitter jag bra trots min träningsvärk.

Men återigen råder Murphys lag och jag har arbete på listan, dessutom inte ordningsvaktsarbete där jag åtminstone får stå istill utan vid lagmansgården, som består att en hus med trappor utan hiss. Med den erfarenhet jag fått under sommaren jag arbetat där kunde jag direkt utesluta möjligheten att undvika att gå i trappor i arbetet, inte heller kunde jag sitta på en stol och vägra gå någonstans. I finnarna finns det sisu sägs det, jag klarade hela dagen fastän jag gått upp och ner ca 20-30 gånger. Men det har varit mödosamt och slitsamt och otacksamt. Varför träna ben när det resulterar i detta dilemma? Då försvinner detta problem. Men nya lösningar föder nya brister.

Slutar jag träna benen blir det osymetriskt, det skall vara estetiskt vackert. Om jag inte tränar benen kommer det att hindra de andra musklerna att kunna växa vid en viss gräns. Dessutom står jag inte stadigt när det blir storm eller när jag e sur. Slutar jag träna helt blir jag fet och dör troligvis av propp eftersom jag är väldigt förtjust i mat, speciellt i stora mängder. Slutar jag äta dör jag eventuellt.

Dö eller ha träningvärk i benen? iallafall inte båda 2 samtidigt

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: