Frassns

2011-02-10
23:42:29

Filosofen, agnostikern
Go with the flow, take a chill pill, flyt med strömmen. ibland önskar man att man vore en sådan som tar saker och ting som de kommer, en som kan bara acceptera saker och ting som de är för tillfället och låta tiden visa svaret.

Alla har vi vår fel och brister och jag vet en av de brister som jag har som jag avskyr samtidigt som det är en trygghet. Denhär känslan av att tvivla på allting och att ifrågasätta allt och precis allt; "tänk om, men hur är det om, och om det skulle vara"?. Sånä här tankar om hur det kan bli eller utspela sig. Att spekulera i saker och ting och framför allt ifrågasätta.

Nu skall ni inte tro att jag ifrågasätter alltför vardagliga saker tex vad jag skall ha på min smörgås om kalkon eller ost är bättre och hur jag kommer att må sedan. Nej jag menar mera saker som har betydelse i sin vardag och man själv för beslut hur man vill lägga spelkorten, analysera. Samtidigt som jag hatar att vara denna grubblare ger det en sorts trygghet att kunna se ur 500011 olika synvinklar.


Filosofen

Kommentar:
#1: Anonym

Problemet e bara det att man ofta sitter där med 500011 lösningar när man endast behöver EN, och då måste man välja....

2011-02-11 @ 06:34:36
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: