Frassns

2011-02-13
23:17:14

Riddarna kring runda bordet
Efter några inlägg om denna hemliga rörelse som tycks väcka allt mera intresse hos den vanliga befolkningen borde det väl nästan vara dags att presentera medlemmarna men tyvärr behandlas var och en konfidentiellt så jag kan endast skriva någonting om medlemmarna samt vad de står för.

- Person 1 ; kännspak för sitt aningen mordiska utseende samt kraftiga bringa, aningen häftigt humör sam agressionsatacker. Personen har som hobby att kavera kraftigt om världsliga ting samt att sedan skylla händelsen på någon annan, ifall personen inte godtar detta viks offret ner och övertygast snällt. Person 1 är egentligen ganska mysig men upprätthåller en farlig image för att få respekt. Person 1 är ofta arg och stressad.

Framtid : Sitter i fängelse pga av övervåld och för lite studiepoäng

- Person 2 ; gruppens svikare som försökte gottgöra misstagen han har gjort genom att bjuda på kaffe och kalla knackorvar, gruppen sammanträder inom kort för ett beslut.  Person 2 är absolut ingen whiskeykännare men pga av tumören som gjort att han är en förväxt jätte så har vi förståelse. Person 2 är även ett uppslagslexikon, all världens informatin finns att hämta men tillförlitligheten kan jämföras med wikipedia. Person 2 får ofta skullden för tabbar och misstag som hänt i gruppen, om det nu händer.

Framtid : Sitter i fängelse pga av att all aktivitet som hände i brändö riddarna skylls på person 2


- Person 3 ; nästan självutnämd till gruppens ordförande, person 3 är väldigt snygg, intelligent och i god fysisk kondition. Person 3 fungerar som beslutsfattare vid gräl och fungerar som den person som får lugna ner person 1 vid nervasammanbrott. Person 3 är en hedersknyffel.

Framtid : Sitter i fängelse pga av att ha utgett sig för att ha behörighet inom ett område han inte har

- Person 4 ; till utseende ser han ut att vara yngst, minst till längden, innehar ett barns fysiska framträdande samt vacker guldlockigt hår som slår ut i blom på våren. Skenet bedrar oftast, för utgående från det fysiska framträdandet är oftast budskapet eller kaverandet som kommer ur denna mun oftast ganska vettig och hjälper till att lösa många problem i gruppen. Var denna kunskap kommer ifrån har jag ingen aning eftersom han kommer från en by där man ännu inte uppfunnit elden.

Framtid :  Försöker rädda byn som är dömd att slås ihop med en annan, försöker med svarte medel, hamnar i fängelse

- person 5 kommer också från en by, som dock uppfunnit elden men försöker förtvivlat lösa problemet där man har skrivit vänd på båda sidorna av en lapp. Person 5 kör med en lika bra bil som person 3 gör eftersom båda 2 har ett bra öga för vilka bilar som e värda att satsa pengar på.

Framtid : sitter vid rewell center och dricker juice, hamnar i fängelse för plagiat från studietiden.

- person 6 är den medlemmen i gruppen som är expert på att göra det äckligare ännu äckligare. Person 6 fäller ofta små pikar åt olika gruppmedlemmar och småler för sig själv. har en konstig dialekt sköter sina studier...

Framtid  : hade inte råd med en öl på ollistisdagen, sitter nu för stöld i fängelse.

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: