Frassns

2011-01-13
02:51:29

det är sent...
En kväll av saknad, en kväll av någonting som likväll kunde vara någonting som sårar mig mera än det gör mig gott, men hittils har det fyllt mitt hjärta av värme, jag kan inte säga mer än att det är det enda jag tänker på just nu. Ibland funderar jag om det jag håller på med är någonting som helt upp åt skogen bara för att jag inte vet vad jag håller på med. Nu är jag iallafall säker på vad jag vill, det här är någonting som fyller mitt hjärta det fyller min själv fastän jag inte vet allting ännu, det tar jag som ett bra tecken.

Här står jag nu ja utan att veta, eller kag har en aning iallafall jag hopas det är det samma hos den person jag tänker på. Jag tror att allting är väl och jag tror att allting går rätt men ändå finns oron där att det är ingenting som betyder för den andra. Osäkerhet, det är ett ord som bra beskriver min sida, att det alltid finns denna tvekande tanke, och denna oro som gör att man aldrig helt kan släppa taget och bara njuta och ta det lugnt, rädslan att allting man byggt upp inom sig skall rasa framför ens egna ögon.

Innerst inne vet jag att jag borde ta mig i kragen och ta initiativ men rädslan att bli besviken är allt för stor ännu och jag antar att den kommer att vara det ända tills jag får svar.


Herregud jag är uppe bland molnen och cyklar igen, det är helt underbart för stunden


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: