Frassns

2011-01-14
01:21:36

Jack3d
Viglulant, ett ord som inte borde passa in på mig som seg och trög gammelgädda. men idag har dock detta konstaterats att både vigheten och tålamodet blir inte sämre med åldern. Som den moderna man är så är dagens melodi att beställa saker från nätet inne, det är billigt och smidigt, och som den passliga karl så beställer man ihop med några andra för att spara tid pengar och gör det bekvämare för sig själv.

Enda nackdelen med att vara flera som beställer samtidigt märkte jag idag när det handlade om 2 stora paket som jag skulle klara av på egen hand, med en stolthet lika hög som Valdefjäll så är det onödigt samt fel att ta hjälp av andra när man skall klara sig själv. Det bör påpekas här mellan raderna att det har kommit mycket snö under de senaste dagarna för den som inte varit ute eller levt world-of-betala-för-att-spela-i-månaden spel.
20 meter från bilen till dörren och riktningen måttades med tungan rätt i mun i den spåriga snön och med en balettdansares lätta steg tog man sig framåt och nuddade knappt drivorna.

Med de 2 enorma lådorna och 4 meter kvar togs segern ut i förskott och resultatet blev 2 meter senare i en klassisk ena foten flyger framåt medans den andra slinter och man gör en halvt bakvolt och får 2 lådor över sig. Här ligger man nu och tänker att varje sena har gott av och krossade ben hittar man lättare än hela samt en blåslagen kropp.
till råga på allt kommer en äldre dam fram och ger ett utlåtande att jag skall akta mig för det är halt, tack för din påminnelse jag skall tänka på det nästa gång.

Nåväl tydligen är min kropp så mjuk ännu att jag kan göra volter och sträckas ut 4 meter extra för allting gick väl och jag är ännu rörlig, därför tänker jag äta lördagskorv kl halv 3 på natten i förebyggande syfte.

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: