Frassns

2011-01-23
21:45:13

Premium
Åter en helg i påsen så att säga,  en hälg som har spenderats i famlijegemenskapens tecken nu när bror har återkommit från bryssel, så det blev en del kaveras så att säga samt buffé, varför äter man alltid så mycket på buffé.

Under helgens lopp fick jag se ett fotografi, någonting som fick mig att återuppleva stunden när det kortet blev taget, att man praktiskt taget ser hur allting spelas upp på nytt framför ens egna ögon, måste vara såna minnen som påverkat en stark eftersom man kommer ihåg tillfällena när man ser vissa kort. Somliga stunder som betyder väldigt mycket för en, minnen.

som vanligt startades rally golfen runt 4 tiden för att söka sin väg till vasa och under denna väg tänkte jag för mig själv att undra hur många timmar jag spenderat totalt i resa fram och tillbaka. Nu är det ju så att jag är blivande pedagog och inte ekonom och dessutom hade jag Maols tabeller hemma  så det fick vara, kanske lika bra. Till en början kändes resorna som ett rent nånting men nu har jag lärt mig att under resans gång kan man passa på att tänka till och fundera och reda ut saker samtidigt och jag tror detta gör mig till en livsfarlig chaufför.
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: