Frassns

2011-01-26
21:46:48

Remember when
Egentligen har jag 2 teman jag tvekar mellan att skriva om idag, det ena är en moralpredikan om hur sjukt det är att en golfspelare som kan slå en boll ner i ett hål får sjukt mycket pengar för det medans en lärare kämpar med att lära ut kunskap till elever och faktiskt producera och bidra med någonting lever på en allt för liten lön, det andra temat är motivation, att en film som rocky 3 tex kan få testosteronnivåerna att höjas me 100% i kroppen och göra så att skäggväxten blir lite snabbare för stunden. Det blir tyvär ingen av dessa ida

en  3:de skull kuna vara att jag skriver om min dag


Jag har ätit en smörgås, det regnar ute. vi hörs.Nä egentligen så blir int de heller så bra, eller kanske man vinner årets bloggpris om man har en sådan blogg? men faktiskt kan jag berätta såhär nu om min dag eftersom jag har alltför lite att göra på kvällskvisten. Den något trötte gamyl (Jag) tog en sovmorgon efter en särdeles bra kväll och nu var sömnen dyrbar och såpass dyrbara att det obligatoriska kaverandet vid ÅA uteblev. Så kl 1 tog samvetet emot och 2 starka armar lyfte upp mig ur sängen, för själv skulle ja int ha klara av de. Hungrig och kaverassnål blev det ett hopplöst försöka att hitta några kaverare i ÅA så jag började leta efter praktikplats istället. Men rätt som  det var dök det upp kavarera efter kaverare och värst av dem alla var kaveraren Karv som hängde på till cafeet på föda samt kaveras, och sanna mina ord om vi inte löste flera världsproblem och kom fram till att koeficienten är 4.

vidare fick jag äran att köra hem thomas sen eftersom han erbjöd sig att sitta på, sedan kaverade han hårt om att han skulle äta köttbullar för att få upp stämningen i bilen men inte blev det bättre för jag fick ingen inbjudan.Det finns ord som finns som man inte vet men som finnsKommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: