Frassns

2011-01-17
01:12:03

Sommarnatt
Återigen har sommarlängtan väckts denna söndagsafton/natt. Och när jag tänker på sommar så kommer jag att tänka på den ofantliga mängd kött man har grillat och kommer att grilla i framtiden, det är bara för gött. Men samtidigt kommer jag att tänke på ett fenomen som troligtvis har drabbat de flesta mangliga grillare, finns det kvinnliga? vem gör då salladen? sarkasm? hursomhaver brukar det finnas en som sköter grillen, alltså en som sköter om så det är rätt temperatur allting funkar har hand om köttet och skall se till så att köttet blir bra. Jag har själv stått i dessa skor och stött på ett märkligt fenomen.

Fenomenet jag talar om är att samtliga i gemenskapen finner det intressant att stå bredvid han som grillar och säga vilka biffar som bör vändas och vilka man skall trycka på och vilka som är färdiga, ack denna kamp att bevisa att även fast det är en som håller i spaden och har vit kockmössa på sig så är det inte han som enbart har de rätta kunskaperna och är den mest lämpade karl för grillning, överlevnadsteorin tillämpas.  De e ju bevisat att han som grillar bäst får mest brudar, har jag hört. Min mening med det hela är iallafall att detta uppförande är väldigt störande, visst det är nödvändigt om grillmästaren står och sover och biffarna är svarta, då anser jag det vara rätt att rycka honom i armen och vänligt fråga " hördu, alla gillar inte välstekt".

Förra året konstaterade vi också varför man inte köper en 5 euros grill från halpa-halli, eller jo om man gillar rått kött så är det väl okej, eller så krävs det såna scouttalanger att man kan laga upp eld genom att gnida knäna mot varandra så gnistorna yr.

nu e jag dessutom hungrig och har varken grill eller sommar och dessutom kommer jag att bli stämd av de som besitter högre poster i feministföreningen för mitt lilla men vänliga skämt.

Daadi for presidentKommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: