Frassns

2011-01-10
22:00:18

Tid faller hårt
Bloggmotivation, man skall skriva när det känns som om man har världens bästa historia på lager, typ med samma iver som när man skall berätta en vits som är sjukt kul enligt en själv men sen när man berättar den så verkar den inte gå hem riktigt hos andra, men du har iallafall berättat med inlevelse och passion, annars förstår jag varför vitsen inte gått hem också.

För att hänvisa till mitt föregående påstående som vanligt så hade jag tidigare ikväll en brilljant idé om vad dagens blogginlägg skulle handla om, nämligen, det är just det jag har glömt bort, som den sunda människa jag var så beslöt jag mig för att spara skrivandet tills efter lite träning för att inte slå rot i soffan.

Nu sitter jag här i min herrgård i bersån omgiven av solrosor och pollen klädd med monokel och cylinderhatt och betraktar det vackra vädret samt konstaterar att jag kanske skall äta lite pengar idag bara för att jag har så mycket.
Nej så är det egentligen inte, den bittra sanningen är att jag sitter just nu i en liten lägenhet som jag betalar en alltför stor peng på i månaden och den har inte ens badkar som borde vara standard i varje 1a. till råga på allt sitter jag med världens bästa hållning, ihopsjunken i min soffa framåtlutad och knaprar på datorn som står på det sk soffbordet eller mitt minimatbord eller står-mest-ivägen.

solen smålog tyst när daadi konstaterade att det ser tomt ut på vårens kurser efter en alltför stressig höst, nu är lönen här, men ack och ve som den hurtige och flitige studerande började måndagen med att ta i tu med minplan och plocka in flera kurser, varför vila när man kan arbeta?


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: