Frassns

2011-07-28
20:08:01

Där bodde jag och du
Efter att ha sovit nästan en hel vecka för att ta igen den sömn som uteblev under jeppisdagarna så har jag fortsatt att arbeta morgonskift samt envisats med att kolla serier sent på natten eftersom det är bra för min utveckling som individ.

Det slog mig här en dag att på fredag eller lördag på jeppisdagarna, jag har förträngt båda 2 så gott jag kan förutom en sak. Det kom en random person fram där runt halv 2 skulle jag tippa och ställde en fråga till mig. Jag som har en perfekt hörsel och ett midjemått under det givna måttet som utgör metabolt syndrom. jag tolkade dessa ljudvågor som " är det du som plockar? Min första tanke var en att ännu en måttligt överberusad kund som fått så pass mycket inför västen att han/hon inte kan läsa klar hela ordet ordningsvakt, så det är enklare att anta att det är en plockare. Men döm om min förvåning när jag med förvånade min frågade av personen, " Om de e jag som plockar" med en halvt ondskefull min. men det var alltså inte plockare som var ordet utan det var ordet bloggare som hade myntats. Personen frågade om det är jag som är bloggare och hänvisade till rubriken på mitt senaste inlägg.

Jag känner absolut inte denhär personen och min första tanke var att, läser utomstående min blogg också? Antingen är jag värsta bloggaren eller så är det andra som har hänvisat till min blogg när någon tyckt att deras egen blogg suger. Jag valde att välja värsta bloggaren alternativet och smakade på kändiskapet, det smakade ungefär som hallonbåtar från silja line, eller viking line, jag minns inte riktigt.

Hursomhaver slog tanken mig för en stund att vill jag att utomstående som inte känner mig skall få dethär som första bild av mig. Denna poetiska dynga som är fylld av svammel, gubbhumor(snusk) politiska dilemman samt mildare kvinnoförnedrande skämt, skall detta vara den första bild folk som inte känner mig skall få utav mig.

Fast nu när jag tänker efter, vaför dölja den jag egentligen är ?

Kommentarer:
#1: E.

Jag blev nästan lite rädd av den där halvt ondskefulla minen... Men missförståndet berodde nog säkert mera på mitt sluddrande än din hörsel :)

Har hittat din blogg på någonannans länklista och ja just på pricken den där första bilden som du beskriver har jag fått av dig, efter att ha läst ett och annat inlägg.

2011-07-30 @ 14:39:23
#2: Daniel Fransén

ajdå, då existerar alltså läsare. haha det är bra om mitt rätta jag kommer fram iallafall :D

2011-07-30 @ 18:04:09
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: