Frassns

2011-05-08
01:59:05

Natten är ännu ung
Natten är ännu ung, ännu finns tid att fundera när alla andra sover eller blir örondöva till dagens hoppiga musik. Hm Nattfilosofi, när man då och då befinner sig i den sinnestämning att man bara kan ligga och fundera och vrida och vända på tankar fram och tillbaka. Jag uppskattar verkligen de gånger alla i ett gäng har haft denhär sinnestämningen att man bara kan sitta och fundera och inget annat, sent på natten. Just nu finns endast jag här i rummet och katten lär inte delta i mina funderingar, så det får bli en egen tankefunderare.

Det jag funderar på just nu är, hur låter folk sig ledas i livet, genom att följa känslorna eller förnuftet? kastar de in sig i känsloflödet och lever på känslornar gränser eller är det analytikerna som jämför. När jag funderar på mig själv hur jag går till väga är det första som slår mig är först att dela upp olika kategorier med olika teorier och sedan försöka komma fram till vilka möjligheter det kan leda till och utgående från detta tar jag ett beslut om det är bra eller dåligt. Alltid jämförs för och nackdelar och vilka saker som kan leda till andra.

Ibland skulle jag önska att man bara skulle kunna kasta sig in i saker och ting man känner för men tydligen vill min hjärna hellre redogöra de möjligheter som finns för att man skall kunna göra ett förnuftigt beslut, om detta nu är ett förnuftigt tillvägagångsätt. Att tänka rationellt.

Många gånger blir dessa tankar till alltför många olika resultat och då står man travande på ställe utan svar och vetan om hur man skall gå tillväga, borde man här följa det som känslan lutar mera mot?

Det är väl pga av detta som vissa saker har gått i fördärvet, och vissa saker som kommer att förbli frågetecken och obesvarade. Det är väl pga av detta som man klarat av saker bättre kommit fram till önskvärda resultat.

Nu skall väl ni läsare inte tro att ordet känsla eller känslor inte existerar i min kropp heller. det är inte så att om jag ser att tex någon som man bryr sig om är ledsen att jag tänker att det måste finnas en orsak till varför och det har säkert sina förklaringar osv.

Eller är man helt känslokall?

http://youtu.be/exWBW-nNmoY

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: