Frassns

2011-11-20
04:47:03

Världens bästa ordningsvakt
Under min karriär som ordningsvakt ca 3 år har jag fått höra då och då att jag är den bästa portsaren som just de har träffat på, tillika har jag fått höra att jag är en skitstövel som inte bryr mig om nån utan bara om arbetet. Tex idagg efter kvällens skift, jag borde inte blogga utan jag borde kasta mig i säng så att jag inte snarkar bort hela söndagen, men är man inte trött så kan man inte sova, enkel filosofi. Dessutom har jag inte bloggat på gud vet när vilket har gjort att jag har haft lite dåligt samvete tillika.  Jag har glömt bort min blogg, jag borde straffas.
Iallafall ikväll fick jag höra att jag är den trevligaste och bästa portsaren av en person, enligt honom är alla andra portsare idioter och sura men jag är tydligen annorlunda. Tyvärr har jag lärt mig att som ordningsvakt är du i somligas ögon en total idiot eller så är du den bästa, det beror bara på vilket beslut du har gjort åt dessa personer, om det har haft negativa följder eller positiva följder. Det är vad jag gör inte hur jag är som person som i kundernas ögon avgör om jag är en dålig eller bra människa. Om jag säger åt en kund att tyvärr du är för full och kan inte komma in så är jag i 99% av fallen en dålig människa en skitstövel, samt en som njuter av att inte släppa in människor. Om jag då säger att personen är full men att om han lovar att inte dricka någonting så kan vi pröva så 99% av fallen är man då igen den bästa portsaren som finns.
Visst nu drar jag inte alla över samma kam här och säger att vi alla agerar efter regelboken. Vissa använder mera våld än vad situationen kräver, andra har rasistiska åsikter, somliga tycker illa om finlandssvenskar, och vissa gillar att ha makt över andra.
Vi försöker göra ett bra arbete men ibland gör man ändå fel, och vad är vi? Vi är människor och det är naturligt att vi gör fel. Lär dig av dina misstag.....

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: