Frassns

2011-10-06
23:52:44

En liten bit på vägen
Då och då är det roligt att läsa igenom sina blogginlägg som man har åstadkommit och det gjorde jag nyss ikväll när jag letade efter ett specifikt inlägg. Under min genomsökning insåg jag att jag har nästan 3 år och har nedskrivit 3 år av tankar funderingar och bidrag till min historia. Under åren har det skrivits om tankar, känslor, underhållning och nåt enstakat inlägg med tråkig fakta om livets lilla gång.
Iallafall var det gubbafton här på min nya adress som inte är brändö längre utan jag har begett mig från landet in till storstaden Vasa och har tagit mig från arbetarkretsar till borgarkretsar. I detta sällskap myntades det om min blogg att den har fått positiv feedback men mitt i all uppståndelse fick jag höra av den store monokelbäraren att någon person har frågat honom angående daadis blogg om han är lite enkel, Jag fick mig ett gott skratt, och jag tar inte åt mig någonting för jag skall nämligen förklara vad det hela går ut på.
Min blogg är inte en här-har-du-mitt liv blogg som skall handla om vad jag äter vad jag gör vem jag umgås med och vad jag hatar vad jag gillar och allting som kretsar kring mig, och ett måste att uppdatera denna info varje dag. Det är inte ett alternativ för mig. min blogg är av det kåserande slaget. Det skall vara relativt korta inlägg med underhållningsvärde för någon som tex skrattar när han inser att han har blivit lurad efter att ha suttit och vänt på lapp i flera timmar där det har stått vänd på båda sidorna. Inläggen skall inte vara dystra och poetiska, visserligen kan jag om jag vill få till djupa inlägg som blott jag själv fattar men vad är meningen med en blogg som når ut till mig själv. Jag har någongång fått höra att någon har skrattar när de läst mina inlägg och då har mina mål blivit mötta. en underhållande blogg som inte har alltför höga krav att lösa samhällsproblem.
Att ha en blogg som inte lägger höga krav på vad som alltid skall skrivas och binder en att följa olika regler för skrivform, vilket ställer gränser för vad som skall skrivas, usch.
Min blogg skall vara enkel och gå fram till allihopa.

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: