Frassns

2011-10-18
20:56:09

The power of daadi compels you
förlåt mig fader för jag har syndat, förlåt mig för att jag inte ångrar min synd utan njuter av att rättvisa har skipats.

Idag har jag syndat och syndat rejält, jag har njutit av det och jag njuter fortfarande för min hämnd som blev mera succé än jag kunnat ana. De flesta som känner mig skulle säg att jag är snäll, utom de jag bråkar med. Om jag själv får säga så faller jag väl i kategorin snäll men är det inte så att vi alla någon gång känner denhär demonen av ilska inom oss som frestar oss att göra förbjudna saker ibland?.

Jag hatar körkulturer, nästan hela Finlands befolkning saknar förmågan smidighet och eftertänksamhet i trafiken. Nu undrar ni varför jag börjar svamla om detta mittiallt men jag kommer till en förklaring. En oskriven regel är att om om man som chaufför ser att någon står vid ett övergångställe och är osäker på om man kommer att stanna eller köra över honom så är det god sed att man stannar och släpper över fotgängaren. I gengäld lägger man upp handen som en tacksam symbol för att man har gjort detta, Här i vasa bli man överkörd om man går över. Detta bekymrar mig lite.
Jag måste påpeka här att jag pekar varken ut kvinnor eller män och kategoriserar ej dessa i bättre/sämre chaufförer fastän statistik visar att kvinnor kör säkrare medans män kör smidigare, jag tar ej ställning till detta.
Men jag blir så in i norden förbannad på folk som saknar denhär förmågan att förutse saker i trafiken. Folk sitter och tummar på regelboken och har man rätt så är man lika säker som en snusdosa är i Carl-Axel Bjons händer.
Jag har otaliga gånger hamnat i situationen att det är många bilar som står vid rött ljus och själv sitter man i bilen så dessa bilar kommer att komma från höger, dvs vissa vill köra rakt eller svänga mot mig. När dessa fina människor får grönt stampas det på gaspedalen vilket resultar i ett giftmoln samt en kamp på liv och död för att hinna mot grönt, detta leder i sin tur att vissa hamnar att stanna mitt i korsningen för att släppa bilar kommer förbi dem som också har grönt, detta är i sin tur okej. Men så finns det denhär jäveln som ser att han har grönt och istället för att vänta på att han får plats i mitten av korsningen så kör han fram och ställer sig ivägen för att andra skall kuna köra vidare från en annan riktning, i det här fallet var det jag som drabbades. Även föraren som hade satt mig i denna situation drabbades. Jag kan slå vad om att chauffören i andra bilen hörde mitt vrål om dumförklaring och jämförelse med en nackad höna. Men som den sansade människa jag är kan jag lugna ner mig.
Men faran var ej över. Där jag vanligtvis brukar parkera min bil nära Borgar Gustafs så är det gratis vilket lockar andra bilister, vilket är okej. Det som inte är okej är att när jag skulle parkera så såg jag att de fanns parkering ledig mellan 2 bilar och rejält med avstånd, men vad är det som händer. En som tydligen har mera pengar en vett och kör en stadsjeep parkerar före mig och istället för att backa eller köra framåt för att göra rum för ännu en till bil så stannar  vrålåket framför ögonen på mig som sitter där och känner hur hjärnan skickar signaler för att producera mera testosteron. Personen stiger ut och fösvinner som ingenting har hänt. Tro mig skulle jag vara starkare än vad jag är så skulle jag ha vält bilen just då.
Nåväl idag tänkte jag att jag skall ge tillbaka nästa gång det finns möjlighet att skapa flera parkeringsplatser bara man lägger lite tid på att backa eller köra framåt. Men jag tänkte inte backa eller köra framåt, jag tänkte parkera så att ingen ryms varken framför eller bakom. Kalla mig ond eller dum eller efterbliven men ibland vill man bara ge tillbaka till alla andra som inte tänker efter. I dethär fallet kunde inte min missionsresa slutat bättre. Jag kom från gymmet och såg att nu fanns ett sådant tillfälle när jag kunde utföra min onda plan. Planen blev 70000 gånnger bättre när jag märkte att samma stadsjeep som parkerat framför mig dagen innan var bakom mig och tänkte samma sak som mig nämligen parkera. Snäll som jag var så fickparkerade jag och körde bakåt en bit för att göra rum åt den andra bilen men jag var ju på tok för nära bilen bakom mig så jag bestämde mig för att köra framåt några meter och förhindra att någon skulle rymmas emellan. Säkerhet är ändå A och O.
Med segerflaggan i handen och proteinshaken i andra steg jag ur och triumferade och vete katten vad som rörde sig i huvudet på personen i borgarbilen men det ända som snurrade i mitt huvud var orden :
- HÄMNDEN ÄR LJUV!Dessutom kommer jag antagligen av avsluta denna blogg, ni läsare kan pusta ut dethär är slutet. Iallfall här på denna bloggsida eftersom den inte fungerar smidigt utan är fulla av buggar så jag tänker byta tillen annan bloggsida inom en snar framtid.

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: