Frassns

2011-09-11
21:41:48

Skeden sjunker i kvargen (kvark för de som anser att de stavas så)
Efter att ha ätit min halva kvargburk och tar en paus i ätandet lägger jag ifrån mig burken för att återgå till det sedvanliga datornördandet som ingår på söndagar, facebook gäller även in i veckorna. Ett gemytligt men oroväckande duns hörs och kikandes över soffkanten så kan man konstatera att en matsked är inte gjord för att befinna sig i en kvargburk, vilket resulterar i flykt. Lite kvarg från burken hamnade på bord och golv men som den skicklige kar man är så kan man göra 2 saker samtidigt, underhålla rumskamraten samtidigt som man torkar upp den lilla mängd kvarg utan att bli upptäckt och hånad, eller utskälld. 

Mitt hemliga knep var att även fast vi sitter 2 meter från varandra, skicka ett litet meddelande på facebook som fångar hans uppmärksamhet under 10 sekunder eller mera. Pedagogisk verksamhet, att kunna tänka i längre banor.
Efter som ni är intresserade av hur jag mår kan jag informera er till er besvikelse att mitt huvud känns som att bära 6 1,5 liters vichyflaskor hem från citymarket, tungt men det går, men halvägs brister handtaget.

Kan informera er om att jag är svettig, orakad, lat, slapp, och snål, den perfekta mannen.
skall härmed försöka mig på en ny kvargburk
för övrig har jag skrattat ihjäl mig pga av family guy säsong 9 speciellt pga av en scen

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: