Frassns

2012-04-02
21:34:32

Jag vill bo i en svamp annars får jag kramp, ele damp.
saltkex, vilken smak föredrar du? original, bacon, sourcream, paprica, mm. själv äter jag inte saltkex, och varför jag frågar vet jag inte heller. Den som frågar får inget veta, den som vet behöver inget fråga och vet man att man måste fråga så frågar man det man vetat att man skall fråga för att man inte vet, sånähär saker är ju enkelt och ändå är det vardagliga saker som vi slåss och kämpar med.  Jag skulle villa lyfta på hatten och säga såhär ; en gång såg jag en tant stå och peta i en liten jordplätt, och patriot som jag är så slog jag klackarna ihop och ropade att jag var stolt att det fanns andra som kämpade för dethär landet, Dethär var ju toppen tänkte jag, eller var det bergsklättraren?.
Sluta inte läsa nu pga av ni har fått den uppfattningen att jag har tappat helt besinningen som det så fint heter eller att jag har släppt ut hästarna ur hagen, jag som är rädd för hästar ännu till, jag lär nog inte få tillbaka dem. Iallafall så är det nämligen så att jag har en giltig orsak som jag själv har lyckats komma fram till, jag har nämligen ställt en diagnos utifrån mitt nuvarande hälsotillstånd, jag är ju ändå nästan kandidat i allmän pedagogik så det här borde vara skåpmat.
Jag har nämligen käkat runt 40-50 kg svamp dehär senaste 2 veckorna, eller runt en burk a 400g per dag, varför?
jo se de ska jag berätta för dig som är nyfiken i en strut, nämligen därför att svamp är gott, innehåller typ inga kalorier och är väldigt billigt. Det bästa med det hela är att det går att blanda med i det mesta vilket blir gräddet på moset.
Iallafall satt jag i köket och funderade på människans tillvaro samtidigt som jag hade böjt min arm och placerat hakan bekvämt i min hand och tolkade platons grotteori ur olika synvinklar när jag hittade en tomburk med svamp från gårdagens läckra måltid och jag bestämde mig för att analysera innehållet. allting föll mig i belåtenhet när jag läste innehållet ända tills jag såg var svampen är odlad eller plockad eller strålbehandlad.
Det var nämligen polen. Visserligen sög jag i matematik i gymnasiet och hade även kort matematik men jag kan lägga till 1 och 2 vilket resultetar i polen, ukraina, tjernobyl , kaboom, död, elände, daadi äter dödlig svamp.
Jag är strålskadad och därför tar jag inte heller ansvar för mina handlingar.

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: