Frassns

2012-08-10
20:02:47

Varför vill man tillbaka till Vasa?
Jag har haft en stark längtan redan ett bra tag nu att få åka tillbaka till Vasa och inleda studierna och det riktiga livet ännu en gång, efter ännnu ett sommarlov av tillfälligt knegande. Men Varför, jag försöker lista några saker som jag anser viktiga för mig och många personer är viktiga som jag får återsee.

-  Jag får träffa en god vän samt dela lägenhet med honom och jag får bestämma allting. Dock har denne person påstått att han bodde där först och det är hans spelregler som gäller och att jag måste stiga upp tidigare ur sänegn än vad jag gjort förr. Jag är starkare än dig och kan dra dig i håret.

Mannen som ser framemot att få leva det så kallade haapalalivet tillsammans med mig när hösten inledds och olivers fylls av nya samt gamla. Jag ser framemot att få ropa 1 gång till när vi knäböjer på gymmet, nu när du fått en proteinpulverpåse som skall forma din akademiska kropp. Mjölk kan vi dricka i mängder hela hösten. 
som morot kan jag ju passa på att säga att om du tränar hårt och blir starkare än mig så får ju du bestämma.

Den andre jag får träffa är den kroniskt förbannade knegarpågen som skall inleda skrivandet av den underbara härliga utmaningen som kallas kandidat, lycka till samt kom ihåg att varje gång du skriver har brändöriddarna kaffe och löser nya problem.  Dessutom inleds det ädla karakaverase pånytt som inte har blivit av under hela sommaren vilket jag anser att fyller min själ med livsglädje var stund. 
 
Hoppas havets lugna vågor har vaggat dig till sömns och varit även rehabiliterande för ditt psyke som ser ut som dagen D, lugnet före stormen så att säga.
 
Sedan finns det ju förståss mannen myten legenden som gjort allt sett allt och dessutom gjort allt! jag skrev det 2 gånger för att det är otroligt. Denne man som gick fel när han skulle gå till siwa för att handla mjölk 500m från sitt men gick fel och råkade gå hela vägen till mount everest och även ända upp till toppen där han såg var hans siwa låg så han hittade dit tack vare höjden. Mannen som en gång grävde efter mask för att kunna meta som stötte på världens störa oljereservoar som han nu besitter ifall oljan tryter någongång.
Mannen som trots sin längd kan dansa som som, som en som får ett kraftigare epilepsianfall på disco.  Denne man som kommer att fira sin 40 årsdag med pompa och ståt men ingen hittar dit så han firar själv och hamnar i säng med sotaren, men jaja man ska ju prova på allt.
 
Sedan de 2 vapendragarbröderna som försöker till sin motgång att plocka studiepoäng som lösgodis men det enda som plockas fram är en ny sedel till ett nytt kallt glas.
 
Brändöbröder, förenen eder och drick er öl.

och så ser jag framemot kvinnan!

2012-08-05
23:52:02

The special one
l
 
Hela halva livet har man gått och varit nervös över det hela som alla förmodligen ställs inför någongång under livets gång, nämligen någon som kommer att bli den människa som kommer att vara den viktigaste personen som står bredvid ens sida i våt och torrt, skratt och glädje, sorg och saknad. 
Personen som står bredvid en, som man vet att finns där för en just pga av den man är, och med betoning på just den man blev född till och inte för att man föreställer någon helt annan bara för att det är det som människan söker efter.
Hur länge har man inte gott och varit orolig för att det inte finns någon som duger eller någon som inte uppfyller alla de önskningar man har? Eller ännu mera att man inte själv duger?
Känslan av att ha någon som man vet att man behöver inte bjuda  till världens största fest eller, eller ha dessa otroliga evenemangen hela tiden för att man skall duga, utan en sån enkel sak som att få ligga bredvid varandra räcker för att känna att man har äntligen hittat det som man letat efter i alla dessa år.
Hur många nätter har man inte legat sömnlös och haft alla möjliga svåra tankar i huvudet med svårlösta svar samt med 7000 olika analyser som egentligen inte är värda någonting, jag antar att jag är inte den enda som delat dessa fenomen.
All denna oro, nästan ångest, och klumpen i halsen som under flertalet av tillfällen under livet har uppenbarat sig och kännts allt mer som någonting man lika bra vänjer sig med för att det är någonting man kommer att känna under resten av livet.
Rädslan att visa sig själv för någon annan för att man själv inte vet om personen i fråga har varit den man sparat denhär speciella platsen för i hjärtat. Ovisshet måste vara min nemesis.
 
All denna, jag kommer inte på något bra ord för hela smeten. All denhär tanken om hela saken som iallafall jag har burit inombords flera år endast för att en dag inse att allt det som burits inom mig skingrades på en gång och försvann.
 
Tack för att du finns och att du är min