Frassns

2012-08-10
20:02:47

Varför vill man tillbaka till Vasa?
Jag har haft en stark längtan redan ett bra tag nu att få åka tillbaka till Vasa och inleda studierna och det riktiga livet ännu en gång, efter ännnu ett sommarlov av tillfälligt knegande. Men Varför, jag försöker lista några saker som jag anser viktiga för mig och många personer är viktiga som jag får återsee.

-  Jag får träffa en god vän samt dela lägenhet med honom och jag får bestämma allting. Dock har denne person påstått att han bodde där först och det är hans spelregler som gäller och att jag måste stiga upp tidigare ur sänegn än vad jag gjort förr. Jag är starkare än dig och kan dra dig i håret.

Mannen som ser framemot att få leva det så kallade haapalalivet tillsammans med mig när hösten inledds och olivers fylls av nya samt gamla. Jag ser framemot att få ropa 1 gång till när vi knäböjer på gymmet, nu när du fått en proteinpulverpåse som skall forma din akademiska kropp. Mjölk kan vi dricka i mängder hela hösten. 
som morot kan jag ju passa på att säga att om du tränar hårt och blir starkare än mig så får ju du bestämma.

Den andre jag får träffa är den kroniskt förbannade knegarpågen som skall inleda skrivandet av den underbara härliga utmaningen som kallas kandidat, lycka till samt kom ihåg att varje gång du skriver har brändöriddarna kaffe och löser nya problem.  Dessutom inleds det ädla karakaverase pånytt som inte har blivit av under hela sommaren vilket jag anser att fyller min själ med livsglädje var stund. 
 
Hoppas havets lugna vågor har vaggat dig till sömns och varit även rehabiliterande för ditt psyke som ser ut som dagen D, lugnet före stormen så att säga.
 
Sedan finns det ju förståss mannen myten legenden som gjort allt sett allt och dessutom gjort allt! jag skrev det 2 gånger för att det är otroligt. Denne man som gick fel när han skulle gå till siwa för att handla mjölk 500m från sitt men gick fel och råkade gå hela vägen till mount everest och även ända upp till toppen där han såg var hans siwa låg så han hittade dit tack vare höjden. Mannen som en gång grävde efter mask för att kunna meta som stötte på världens störa oljereservoar som han nu besitter ifall oljan tryter någongång.
Mannen som trots sin längd kan dansa som som, som en som får ett kraftigare epilepsianfall på disco.  Denne man som kommer att fira sin 40 årsdag med pompa och ståt men ingen hittar dit så han firar själv och hamnar i säng med sotaren, men jaja man ska ju prova på allt.
 
Sedan de 2 vapendragarbröderna som försöker till sin motgång att plocka studiepoäng som lösgodis men det enda som plockas fram är en ny sedel till ett nytt kallt glas.
 
Brändöbröder, förenen eder och drick er öl.

och så ser jag framemot kvinnan!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: