Frassns

2012-01-02
20:03:48

Sprudlar i havet
Ja men ta mig tusan jag har ju en blogg också som jag en gång i tiden höll mycket kär och pysslade om den nusomdå, nu tar jag dig för givet och tror att du fungerar av dig själv och skapar det jag vill, men se nej det har inte hänt någonting fastän jag inte har hoppats och trott att den skulle ha varit tacksam för mina blogginlägg och hittat på egna likartade och publicerat inlägg nu när jag har vari julllat.
Har jag haft dåligt samvete för att jag inte har bloggat och skrivit om de häftiga händelser som har format mig som människa genon min resa i livet. Svar nej, jag vet redan vad jag har gjort. Men hursomhaver har jag lite dåligt samvete för er som läser min blogg, vilket jag rekomenderar att ni inte gör, istället kan ni satsa tid på att öppna en mjölkförpackning så att öppningen blir som en kvadrat, sedan ryms flera tomma mjölkpaket där i och ni sparar er själva genom att inte behöva springa ner med roskisen hela tiden samt att ni tänker på miljön och får plus i kanten och antagligen ett litet duktighetsdiplom om ni samlat ihop 100 paket.
Iallafall antar jag att jag som bloggmänniska, poet, författare, optimist, strongman -93, borgarbirger eller vad man nu kan titulera mig som, måste ta ansvar och göra en kort sammanfattning av år 2011 som kom, slog mig och gick.
Om jag skulle får beskriva detta år med ett enda ord så skulle det orden nog vara : Framgång.
Ja, det är nog det ordet jag söker. Visst har inte mitt liv varit en dans på rosor hela tiden, man kan säga att det har varit som en dans på brännäslor, ibland är det bra när man hoppar på bladen och ibland tar det som vi säger i svenskfinland "pipit" om man rör stjälken. Ni förstår antagligen vad jag menar annars är jag tydligen för djup för er.
Nåväl de möjligheter och framgångar jag anser att jag har haft har väl mest att göra med att jag har lyckats uppföra mig så bra och lyckats fungera som en representabel och duglig man att jag har lyckats sno till mig 2 arbeten vid sidan av studierna samt lyckats behålla dem. Framgången i universitetet är väl ingenting som jag vill stoltsera med att jag har lyckats vika ut från de andra studerande men jag hänger med i takten fast jag arbetar som en sork, jag ger mig själv plus i kanten vilket gör att jag klättrar ännu ett steg på duktighetsstegen och får en glad sol som belöning.
Vad annat anser jag att jag har lyckats med? Jag har lyckats äta upp mig och fäcknat till enligt planerna för att bli stor och stark men jag nådde inte 100 kg före jul, vilket när jag nu tänker efter kanske inte skulle ha varit en så vacker och estetisk syn med tanker på sidfläsket som redan har hopat sig.
Nåväl hit och dit om mitt år nu är det förbi och man skall inte gräva i det förgågna utan man skall blicka framåt för att möta utmaningar samt nya möjligheter till gubbvila. Jag har inte några direkta nyårslöften men jag kan väl tänka mig att engagera mig i mitt ädla skrivande för att dels få tiden att gå när jag borde göra någonting annat samt att ni kan få tiden att gå när ni borde göra någonting annat tex läsa på tent.
Jag skall bli fager

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: