Frassns

2012-06-16
05:48:26

Somliga säger
Somliga säger att stereotypen för en penisionär är; sur, inåtvänd, snål, arg, arg på allt, allting är fel och är det bra så kunde det ännu vara bättre samt att ungdomen är dum, och är den inte dum så har den inte lärt sig någonting vilket resulterar i dumhet.

Om jag skulle stöta på en person av sådan karaktär skulle jag antagligen bli nedslagen med en rak höger eller alternativt vänster för den som föredrar med hjälp av en gammal hederlig "marttaslungo" från 60-talet som inte behöver innehålla tegelstenar eftersom modellen är formad som en tegelsten samt att materialet som väskan är gjort av närmast liknar tegelstenens konsistens.
Iallafall kan man ju fråga sig varför jag skulle få denna rejäla omgång av gammalt hederligt kokt stryk för att tillrättavisa och fostra denna stackars påg som nu skriver sina tankar innan sängen slukar mig totalt för att ha mig som fånge i ca 7-8 timmar innan jag avtjänat mitt dagliga/nattliga straff.

Jamen visst ja, stryk. Jag skulle göra stryk eftersom utgående från det jag nämde till först så gör jag allting fel om man utgår ifrån att man skall göra som man gjort för och som är det optimala och normala sättet för människor att leva, nämligen : stiga upp klockan 8 för att dricka finskt kaffe och läsa tidningen för att se hur dålig värld vi har. Detta gör jag inte för att klockan 8 på morgonen så är jag ännu i arbetet innan sista timmen nalkas
Jag skulle gärna läsa tidning om det fanns här vid arbetet, men antagligen skulle den vara ett minne blott efter 5 sekunder eftersom jag tack vare 15-20 koppar kaffe under nattens gång utvecklat nån form av tillfällig extrem parkinson.
Det andra moraliska felet jag gör är att jag går och sova när den förnuftige stiger upp. Då han arbetar sover jag medans han tjänar sitt fosterland. Sedan när kvällen nalkas vaknar jag till liv för att bege mig på nattliga evenemang, i detta fall utgörs det av nattskift. När kvällen kommer och den hårt arbetande kopplar av stiger jag upp efter att ha sovit bort dagen.

Jag gör tvärtemot

Jag glömde nämnda. Dessutom äter finländarn päärona varinda dag för he åt di tamefan föri krigi, under krigi å efter krigi, så he ska he va!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: