Frassns

2013-02-07
22:49:16

Ja har int na läng kvar
Idag har jag nå fel, vilket jag annars inte har,  enda stället jag är kittlig är under fötterna och jag har påmint malin 48 gånger om att hon inte får kittla mig under fötterna, då ansvarar jag inte för konsekvenserna, det gäller även alla andra. Men idag har det varit en konstig dag.
 
Det hela började under morgonstund med kvarg i mun. Trots att min syn brukar vara näst intill befintlig på morgonen lyckades jag komma underfund med att jag läste Lidls reklam. Nu tror ni att jag har fel i huvudet, vilket jag kanske också har men skillnaden ligger inte bara i att jag är lite mysko utan även att det som kommer att hända även antagligen har någonting att göra med det som jag kommer att skriva, hoppas jag
 
I katalogen så hittades det att någonslags form av griskött såldes relativt billigt till en nätt liten peng. Vidare hittades även köttbullar till priset av 0,79 euro per ask vilket passar min lilla portmonä.
 
På dagen blev de utflykt till Vasa lidl för att inhadla lite av det goda, eller billiga, eller någonting. iallafall kom jag hem med 8 askar köttbullar samt lite grismönja och dessutom hittade jag energidricka för 50 cent burken och det är här min hypotes snart kommer fram.
 
Någongång vid 7 tiden inmundigade jag denna något smaklösa energidryck som smakade plast men gick väl ner för 50 cent. Någon effekt märktes inte men det skapade törst vilket underlättade det dagliga intaget av vatten.
 
Sedan blev det att bege sig till en person vars namn man får om man lägger ihop 2 ord och nämligen : djur som äter kläder samt vad pubben Olivers slutar på.
 
Iallafall visade det sig till Malins blotta förtjusning att jag var extremt kittlig överallt ikväll. Jag som vill se på Bäst of Dag Otto fick inte möjligthet till detta eftersom Malin trots flertalet uppmaningar att sluta fortsatte att kittla mig. efter att ha använt mig av mina erfarenheter som ordningsvakt och övertalat Malin vilka alternativ som finns att välja på valde malin att sluta. Men hornen i pannan fanns ännu kvar eftersom Malin fortsatte efter dryga 2 lugna minuter
Jag valde att ta till flykt och låsa in mig på Wc:n men i all min hast sparkade jag lilltån i dörren och blev krigsinvalid på obestämd tid. Nu blöder tån och jag sitter med en påse frusna hallon runt den och surar. och till råga på allt så för att visa Malin att jag var sur hoppade jag bestämt i soffan vilket resulterade att vänster skinka fick in en perfekt träff på soffans hårda kant och jag blev amputerbar.
 
Nu e jag sur och är säker på att energidrycken gjorde mig kittlig köp ej

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: