Frassns

2013-11-18
21:06:42

Return of hide som jöutas ti läsa
Mitt i all skolstress och förtvivlan föds en liten tanke när jag sitter och funderar över utbildningens aktuella frågeställningar. Jag hade en gång en båt sjöng Cornelis om, och själv hade jag en gång en blogg. En blogg som lagts på torrdocka för att kunna besiktas för att återigen en gång förstöra människor som faktiskt vill någonting gott.
 
Samtidigt som mitt hjärta som fått i uppgift att pumpa trögflytande blod av medioker kvalité genom min ack så burdusa bål så fylls det med glädje för att nästan omedelbart återgå till samma stadie igen, om inte sämre. Varför denna negativa ton kan man ju fråga sig? Eftersom jag tildelats titlar som Runebergs bakelse inom skrivkonst så blir man ju förstås nervös efter en tid av bloggtorka, Finns skrivandets konst kvar eller har det gått ner på en nivå där jag anser det rofyllt och meningsfullt att berätta vilket märke jag föredrar när det kommer till val av medwurst?
 
En annan sak som visade sig vara oroväckande och problematiskt var när själva inloggandet till bloggen skulle ske. efter 15 minuters funderan på vilket lösenord jag hade till min blogg kände jag mig dum och emo och var tvungen att lyssna på lite kent. Känner jag inte mig själv efter alla dessa år? hur kan jag inte lista ut vilket lösenord min hjärna kunnat komma fram till en gång i tiden. Min hjärna består ändå bara av 3 hjärnceller, och dessutom är de på gränsen till efterblivna.
 
Efter en halv Snadi med päronsmak och en riskaka var det ju glasklart. inte för att Snadin eller riskakan hade någonting med saken att göra men tydligen fick kolhydraterna och sockerchocken min hjärna att gå på övervarv och producera det ord som öppnade Pandoras box. 
 
Jag är tillbaka! Aningen bredare vid midjan än förr!
 
 
 

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: